Cookie_Dog
Dog_Cookie
Cookie112Dog
Cookie4Dog
Doggy44
Doggy4Cookie
4CookieDog
CookieDog4
Cookie
Dog
CookieDog
Cookie-n-Dog
Doggo
Doggy
iCookie
iCookieDog
iDog
Doggy-a-Dog
Cookie-a-Cookie
Sau, renumitul si foarte apreciatul Cookie Dog
NU pai baiatul vrea cu FTW si RO, gen Xxx_ProMasterMinecraftGamerRO_FTWXxx
Vai de dumnezeii dumnezeilor aluia de ii trece astfel de idee de username "simetric".
Sincer, ma scarbeste fix chestia cu "Xxx","_", "Pro", "Master", "Minecraft", "Gamer", "RO", "_", "FTW", "Xxx"(probabil "xxX" ca de, simetrie=0), pentru ca: 1. Usernameurile astea au devenit cele mai proaste, scarboase si dupa mine, de ultima speta.
2. "Xxx"... Sa inteleg ca veti "crea" clipuri cu Minecraft xxx? Ingreuneaza cititul si efectiv arata un iq mai mic decat ala care a pus in username "Pro".
3. "Pro"? Really? "Pro"? Mereu m-am intrebat daca voi chiar ganditi cand puneti numele astea, nu este estetic, nu arata iq-ul vostru, deci stati linistiti. Sa nu mai spun ca nici macar (personal) nu iti arata un dram de skill la minunatul Minecraft. Dupa mine, daca pui "Pro", nu inseamna ca ca tu esti "pro" ci ca esti doar plictisit si ca vrei sa traiesti intr-un intuneritc etern creat de o fluctuenta de 10-15 abonati.
4. De "Master" pot spune ca este o jignire adusa celui care citeste cuvantul in acest context. Nici macar nu iti arata suprematia skill-ului tau la Minecraft, deci nu are sens sa il folosesti.
5. "Minecraft" mor de ras pentru prostia copilului care pune "Minecraft" (sau "GTA5" sau etc.) in username.
Mica paranteza: voi ganditi atunci cand va "condamnati" "canalul" si "continutul" la un singur tip de joc? Nu mai vorbesc de "beneficiile" pe care ti le aduce Minecraft-ul caci nu exista.
6. Presupun ca daca nu exista "Gamer" in username, nu poti fi considerat plod de 11 ani care face apa infinita si care ii amageste pe saracii din Africa, nu?
"Gamer" nu poti fi considerat pentru ca cuvanul "gamer" in sine reprezinta o persoana care joaca mai multe jocuri. Ceea ce vei "face" tu se numeste "monotonie".
7. De "RO" nu este nevoie caci nimeni nu va indrazni sa acceseze canalul acela/acesta numai pentru continutul sau, si chiar daca o vor face, vor iesi cu un sentiment de atrocitate nespusa.
8 "_" nu se mai foloseste deoarece s-a inventat spatiul (" ").
9. Nu ai nevoie de "For The Win" caci doar din "Xxx_ProMaster..." plodul care a citit asta presupun ca deduce ca iti ridici canalul in slavi nenumarate.
Si sa nu mai spun ca din acel etern intuneric nu vei face bani, deci nu mai ai motive pentru care sa atrocizezi oamenii si pentru care sa iti pierzi timpul.
Ramai in sfera ta de copil cu "creier de nuca" si poate, candva, vei realiza de prostia pe care cineva o face atunci cand va pune acest "username".
Sa ma anunte cineva cand acel plod va face 20 de abonati, voi fi chiar curios.
) Ti-ai cam irosit 20 minute din viata degeaba. Eram ironic -_-
Mi-am spus of-ul.
Ma simt mai bine dupa ce m-am descarcat.
Insa chiar sper ca am ajutat pe cineva si doar gandul ca cineva imi va vedea opinia, ma bucura, deci pentru mine nu sunt 20 (aproximativ 35) de minute din viata mea "pretioasa" (nu consider asta) irosite, ci doar ocupate.
Daca vrei sa-ti faci un canal cu sufixe gen FTW sau RO lasa-te ESTE LIPSA DE ORIGINALITATE. Oricum mai mult ca sigur nici nu stii de insemna FTW, dar ai vazut la altii si vrei si tu (nu ma pacalesti cautand pe google ce insemna si dupa imi scrii aici)
Eu ti-am cerut un mic ajutor. Ca toata lumea. Cu toti sunt la fel. Asa ca, mai bine parasesti aceasta platforma daca ai venit cu scopul de,, hate".
Oho,amice nu am degand sa abandonez prea repede platforma pentru ca aici sunt si oameni care chiar au nevoie de ajutor, dar mai sunt si oameni ca tine...adica tu zici ca vrei nume original, dar sa aiba FTW sau RO....Este ca si cum ai spune "Nu vreau un telefon scump, dar eu as cam vrea un iPhone X ce ziceti?"
Cîmpureanu_Ștefan_2000 întreabă:
RalucaSahnada întreabă:
Andrei67y5 întreabă: