anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori niste idei de cadouri pentru fosta mea prietena de Sf. Nicolae. Ne intelegem foarte bine, chiar e mai mult de-o prietenie intre noi asa ca m-am gandit la un fir de floare, ca o mica atentie. M-am gandit la flori pentru ca ii plac mult si ar aprecia mai mult decat vreun plus sau mai stiu eu ce, si cum urmeaza Craciunul, nici atunci nu o voi uita, doar ca de Craciun ceva mai serios, iar dupa Craciun urmeaza ziua ei pentru care am niste idei mult mai serioase. Multumesc pentru ajutor happy

Răspuns Câştigător
| Bruneta21dulce a răspuns:

Cumpara-i un buchet mare de flori.sau un ghiveci cu o floare,ghiveciul il poate tine multi ani, o simpla floare se usuca, si o poza cu ea si cu tine intr-o ramabig grin

1 răspuns:
| Lory18 a răspuns:

De Sf.Nicolae ii poti lua si niste dulciurele gen o ciocolata buna,o cutie de bomboane,de Craciun ai putea sa iei o rama foto sau un album foto in care sa fie amintirile cu voi,o cutie de bijuterii personalizata sa fie ceva special de la tine, ceva specific de Craciun, de expemplu un glob deosebit pe care sa il puna in pomul de Craciun.De ziua ei...merge cutia de bijuterii,un portofel o geanta, un parfum, poate te ajuta daca intri aici:http://www.ilux.ro/cadouri-dupa-destinatar/cadouri-pentru-femei.html.Spor la treaba ca ai ceva cadouri de cumparat.