| Anonim86fsg a întrebat:

as dori o felicitare pentru intregul colectiv didactic a liceului cu ocazia ZILEI PROFESORILOR. fundita happy.

Răspuns Câştigător
| DarkAngel_8410 a răspuns:

Fiecare dintre noi a avut, are sau va avea învăţători care îi vor schimba viaţa, felul de trai şi capacităţile intelectuale. Datorită învăţătorilor noştri suntem ceea ce suntem. Astăzi este ziua profesorilor şi cu această ocazie vreau să multumesc tuturor profesorilor şi tuturor celor ce au contribuit la dezvoltarea mea. Le doresc mult succes în toate multă bucurie şi Domnul să fie cu ei în tot ceea ce fac.

1 răspuns:
| DarkAngel_8410 a răspuns:

Dragi profesori, vă aducem sincere felicitări cu ocazia aceastei zile să fiţi mereu sanatoşi, energici, fericiţi. Vă aducem cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdare pe care o depuneţi în educaţia copiilor şi tinerilor.

Dragi profesori, vă felicit cu ziua care vă este închinată dumneavoastre. Vă doresc în continuare multă sănătate, multă voinţă pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire de sine. Cu acest prilej vreau să felicit pe toţi profesorii mei pe care i-am avut şi pe care-i am. Mă rog ca Dumnezeu să-i binecuvinteze şi săi aibă în paza Lui.