| XteoX a întrebat:

as dori sa imi spunetisi mie niste bancuri tari. Cel mai fain banc PRIMESTE FUNDA! Mersi

Răspuns Câştigător
| mekru a răspuns:

Erau odata 3 lilieci.Acestia vroiau sa vada care este cel mai puternic dintre ei.Se duce primul liliac.Sta o zi, sta 2, sta 3 vine tot zgariat.Cei 2 lilieci il intraba:ce ai patit we? el raspunde we ati vazut turma aia de oi? ei spun ca da.El raspunde ca a mancat-o toata.Boon se duce al 2 sta o saptamana sta 2 vine tot zgariat cu o mana rupta.Acestia il intreaba ce ai patit.El raspunde:we ati vazut turma aia de vaci? Acestia spun ca da.El raspunde ca a mancat-o toata.Se duce ultimul si sta o luna sta 2 vine in ghips tot.Acestia il:intreaba ce ai patit we? el raspunde we ati vazut copacu ala de pe dreapta? ei spun ca da.El pune ca nu l-a vazut.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai putea intra pe urm.site-uri:
bancuri.pufulete.ro
bancuriok.ro
mioritice.com sau.ro big grin => recomandat!
happyhappy
Si posteaza intrebarea la T/A.

| ShowTim3 a răspuns:

Mie imi plac bancurile seci din nefericire happy pentru ca nu toti le inteleg si sunt amuzante (daca ai neuroni suficienti ca sa iti dai seaman, desi unele sunt fara sens )
1.Ce e galben cu dungi nerge? o lamaie cu bretele.
2.Mie sila sa imi fie sila (stiu ca nu e chiar banc da marog e sec laughing )
3.Ce e rosu si se taraste? Un om in trening rosu.

| mekru a răspuns:

Se duce bula la scoala.Il intraba invatatoarea bula spune-mi o propozitie.El ii spune:"Calul paste". Bravo bula ai un 10. A doua zi il intraba din nou bula spune-mi o propozitie.El spune:"Calul paste". Bula dar asta mi-ai mai spus-o si ieri. Bula ii raspunde dar nu ca asta este alt cal.

| Robert_6755 a răspuns:

Www.mioritice.ro => cel mai bun;)