1. Toata lumea se intreaba daca face lucrurile corect sau nu, nu e ceva specific tie, toti trecem prin asta. Ce sa faci? Consider ca cea mai buna solutie este sa faci ceea ce simti tu ca e corect. Ce e rau in a citi termenii si conditiile? Probabil esti o persoana care nu vrea sa isi asume multe riscuri, si desi vor fi momente in care nu vei avea de ales decat sa risti, oricum de cele mai multe ori nu cred sa fie o problema.
2. Nesiguranta de sine provine dintr-o imagine de sine distorsionata. Din nou, e ceva cu care toti ne confruntam. Increderea de sine poate veni doar din interior. Iti faci o analiza a personalitatii. Ce anume nu iti place, care sunt punctele tale slabe? Si cum poti sa le optimizezi? Dar accepti ca inca mai esti in proces de crestere si de autocunoastere si ca ai timp sa te descoperi.
3. Nu prea inteleg care e problema. Eu cred ca a revizita anumite realizari poate servi drept motivatie pentru realizari viitoare. Totusi, informeaza-te despre ganduri obsesiv-compulsive.
4. Este irelevant in situatia asta cum cred eu ca trebuie traita viata, este important ceea ce crezi tu. Totusi, cred ca viata trebuie traita pentru sine, iti alegi drumul pe care-l doresti, nu unul impus sau predeterminat. Faci ceea ce te face fericit. Succese!
Si eu care credeam că nimeni nu citeste termenii și condițiile
O fi de la TOC...
Pai atunci ai nevoie de un scop sa ajungi undeva.
Este foarte bine sa fi atent la ceea ce faci, in comparatie cu lumea care face ceva cu alte scopuri si nu se uita in jur, nu stie in ce se baga.
Cam asa este viata cand nu esti implicat in nimic, te uiti in toate directiile pana iti gasesti drumul.
Cand vrei sa faci ceva, omul depinde de ceea ce vor ceilalti, unii devin marionete altii renunta.
Uita-te si tu la cum evolueaza lumea, alege un domeniu, un loc, dar asigura-te si ca te vei intelege cu cei implicati, pentru a nu avea probleme absurde.
Diorrus întreabă: