Buna, poate e o fata careia ii place mult distractia si ii place sa fie mai libertina, sa fie libera sa isi faca de cap, poate nu ca te-ar insela sau cine stie ce, dar poate se simte bine atunci cand e cu prietenele ei, asa cum poate si baietiilor le mai place sa stea la o bere, sau sa mearga undeva fara prietene.Totusi,mie mi-ar placea oriunde merg sa vina si prietenul meu, dar din pacate nu e asa.Nu toate fetele gandesc la fel.Se pare ca discoteca e foarte importanta pentru. ea, adica sa renunte la tine in favoarea discotecii, mi se pare aiurea oarecum.Vb.cu ea si spune-i ceea ce simti si parerea ta in legatura cu asta. Daca tine si ii pasa de tine, atunci va tine cont de ceea ce ii spui si ea ca fata, totusi, cred ca la discoteca ar trebui sa mearga cu prietenul, daca el nu merge sa nu mearga nici ea. In alte locuri mai zicem ca merge ea cu prietenele, cum ar fi la plimbari, shoping, saloane de frumuseste, etc, dar la disco, pe mine prietenul meu s-ar supara sa ma duc fara el.
Aveti 20 de ani, acum unii au deja familii, altii nici nu se gandesc sa "se lege la cap". Tu ce vrei, ea ce vrea? Iubirea este frumoasa, dar o relatie se construieste si pe comunicare, intelegere si incredere. Trebuie sa lamuriti toate lucrurile dintre voi, sa va cunoasteti mai bine si sa ajungeti la o intelegere, ce lucruri sunt bune, indiferente sau pot face rau relatiei voastre. Unii/ele pot fi impreuna de ani de zile si sa nu aiba nimic impotriva ca perechea lor sa iasa si singur/a in oras, altii/tele fac urat si sa vada ca perechea lor se uita mai insistent la altcineva.
So, este bine sa vorbiti despre toate aceste lucruri, sa nu ajungeti sa va certati cand se intampla ceva ce unul considera lucru obisnuit si celalalt este profund afectat de asta.