Nu stresa fata, nu o forta sa faca un lucru. Daca ea nu vrea nu vrea si punct.Cand o sa ii vina ei atunci poate face lucru' asta fara sa il ceri tu.Si in plus, daca ti-ar da pozele ce ai face cu ele? Cand ei ii pica ei netu' seara si nu poate intra pe facebook, skype, o sa te uiti la pozele alea pentru ai vedea chipul "angelic"... etc etc? Doamne! Revinoti, are doar 15 ani, aveti tot timpul la dispozitie.Mie daca mi-ar cere iubitul meu astfel de poze as intra in fel de fel de banuieli (eu am 16 ani); nu stiu cum de ea e asa "indragostita" de tine.In fine, ai grija si de tine, dar si de ea!
N.am streasat.o, am vrut doar sa stiu daca ar fi normal. Ei i.am promis ca o sa am rabdare cu ea, si o sa am. Sutem de 1 an impreuna, si primele 7 luni, nu au lasat.o parintii, si am fost de acord sa ne intalnim pe ascuns. Daca n. aveam rabdare cu ea, si nu o iubeam, pana acum numai eram cu ea impreuna. Si eu din clasa a5a imi incercam norocul cu ea, si n.am vrut sa ma las pana cand nu voi fi cu ea. Ma rog, multumesc pentru raspuns, voi avea rabdare cu ea incontinuare. Si crede.ma, chiar daca m.as fi certat cu ea vreodata nu i.as fi aratat nimanui poze de genul ala cu ea.
Nu vrea pentru ca nu stie ce ai putea face tu cu acele poze.Sa nu le arati si altora.Foarte bine face.
Este corect ce face ea, este dreptul ei, alegerea ei sa faca acest lucru. Nu se stie niciodata unde pot ajunge pozele. Daca cineva da peste ele intamplator in telefonul tau?
Enache_Bogdan_1906 întreabă: