Ai inteles aiurea :)
Trebuie sa ai 2 grame / kilogram-corp, deci daca tu ai 50 de kg ai nevoie de 100 de grame, dar NU pe portie, pe parcursul unei zile intregi.
Ideal protein = faina indulcita, cumpara-ti proteine adevarate, lasa Redis, orienteaza-te spre BSN, muscletech, ON, dymatize ( www.megaproteine.ro ).
Apropo, la 50 de kg esti floarte slab si NU ai nevoie de proteine acum, acum ai nevoie de un gainer, uita-te la categoria "proteine masa musculara", acolo sunt gainerele ( care au mai multi carbohidrati decat proteine ), tu de asta ai nevoie acum.
Si desigur, alimentatia, fara o alimentatie corespunzatoare nu faci nimic, la greutatea ta baga 4-5 mese pe zi bogate in proteine ( carne, lapte, branza, oua ) si carbohidrati ( orez, cartofi, brocoli, paste, etc. ).
Cu doar 3 mese la 50 de kg nu pui muschi nici cu cele mai tari suplimente din lume.
Este foarte periculos sa consumi proteine daca nu ai peste 18 ani, poti foarte bine sa consumi proteine din alimente, sunt foarte multe alimente care contin proteine la greu... Cauta pe gugăl alimente care contin proteine multe
Am inteles ca trebuie sa consum 0, 8 grame/ kilogram deci daca am 50 kg = 50 grame pe portie nu?
Ai inteles aiurea :)
Trebuie sa ai 2 grame / kilogram-corp, deci daca tu ai 50 de kg ai nevoie de 100 de grame, dar NU pe portie, pe parcursul unei zile intregi.
Ideal protein = faina indulcita, cumpara-ti proteine adevarate, lasa Redis, orienteaza-te spre BSN, muscletech, ON, dymatize ( www.megaproteine.ro ).
Apropo, la 50 de kg esti floarte slab si NU ai nevoie de proteine acum, acum ai nevoie de un gainer, uita-te la categoria "proteine masa musculara", acolo sunt gainerele ( care au mai multi carbohidrati decat proteine ), tu de asta ai nevoie acum.
Si desigur, alimentatia, fara o alimentatie corespunzatoare nu faci nimic, la greutatea ta baga 4-5 mese pe zi bogate in proteine ( carne, lapte, branza, oua ) si carbohidrati ( orez, cartofi, brocoli, paste, etc. ).
Cu doar 3 mese la 50 de kg nu pui muschi nici cu cele mai tari suplimente din lume.
La http://www.megaproteine.ro/......ner-2-3kg/ scrie ca trebuie sa amestec 169 g cu 500 ml lapte...mi se pare cam mult. sau trebuie sa il inpart la 4 mese pe zi? si inca cv. trebuie sa le consum dupa efort fizic. dupa masa? inainte de masa? sau cand?
Dimineata cu o ora inainte de micul dejun si imediat dupa antrenament.
Cel mai important moment este imediat dupa antrenament. In zilele fara antrenament, dimineata si intre mese.
Nu il imparti, iei 169 de grame de 2 ori pe zi. Daca nu poti, pune mai putin.
P.S. : un gainer se consuma repede, 2.3 kg nu cred ca te tin o luna
Mai am nevoie sa ma ajuti cu ceva. nu inteleg pretul asta :)) http://www.megaproteine.ro/......ner-2-3kg/ e 180 mii sau 1mil 800?
Elenastoica9 întreabă: