| Rapsam a întrebat:

As vrea sa fac o melodie stil trap in care sa spun cum adolescentii(gen băieți de 14 15 ani) cred că nu o să aibă iubita și că nu au fata de iubita! Versurile să înceapă cu strofa, refren și încă 2 strofe! Cine scrie cele mai mișto versuri primește coroana! Bafta!

2 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Deja imi imaginez cum ar suna. Stii cum au fost piesele lui Michael Jakcson la vremea lor? Am impresia ca asa va fi si cu piesa ta. Tema abordata este una iesita din comun, originala, in niciun caz nu o gasesti tot la trei piese pe Youtube. Genul muzical ales, trap, este unul care indica spre cultura, l-as pune undeva alaturi de manele.
Mai ai nevoie doar de niste versuri. Am incredere ca vei reusi sa le scrii pentru a mai aduce in industria muzicala romaneasca inca o opera de arta pusa langa celelalte opere (ex.: melodiile de la 5gang).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E melodia ta, noi nu suntem obligaţi să-ţi scriem versuri.,, Cine scrie cele mai mişto versuri primeşte coaroană,,. Ai scris asta de parcă noi am fi nişte căţeluşi şi tu ne-ai arunca o bucată de pâine. Nu ordona oamenii să-ţi scrie strofe!,, Versurile să înceapă cu strofa, refren şi încă două strofe,,. Nu ar trebui să te superi că ţi-am zis asta, pentru că e cântecul tău, nimeni nu-l va scrie mai bine ca tine.