| ancaaaa a întrebat:

as vrea sa imi schimb putin stilul camerei. dar nu stiu ce as putea schimba ca sa fie putin diefrit. ce as putea scoate sau adauga din camera. orice idee e binevenita si inca ceva imi place culoarea rozlove struck. va rog da`ti idei love struck. fundita:*

5 răspunsuri:
| KisaTheCute a răspuns:

Http://www.incasa.ro/_files/Image/articole/5/camera_copiilor_roz.jpg

ceva de genu.
stiu ca toate astea is scumpe, dar poti improviza :*:*:*
de exemplu, ai o mobila veche?
vopseste-o un sertat alb, altul roz.
mobila? vopseste-o mai bine in alb, si cu norisori roz ( ii faci fff usor )
patul? e vechi? ei si ce? cu o lenjerie roz, e totul super sweet.
peretii? roz, iar tavanul alb
candelabrul? al meu e roz cu fluturasi... dar iti poti lua un neon simplu, pe care sa il pictezi dupa bunul plac. :X
succes :*
fundita?;;) :X:X

| Fillaide a răspuns:

Ai putea agata pe pod niste stelute fosforescente, pe pereti niste postere, tablouri, ti-ai putea vopsi peretii in culoarea roz.

| ancaaaa explică:

Ms mult pentru sfaturi PIXZYE. la mine nu`i vechi nimic. tot ce am in camera este de aproape 1 an. nu`i vechi nimic. si toate se bazeaza pe culoarea rosie laughing. acum vreau roz. sa mersi f mult pentru sfaturi si iti dau fundita :*

| Nimic special a răspuns:

Ai putea sa schimbi locul mobilei, sa te duci in magazine si sa cauti decoratiuni dragute si ieftinehappy, poti sa-ti faci pe un perete pe o foaie culorata, ceva, cu texte poze cu prieteni sa fie coltisorul de amintiri.
si posterele sunt o idee foarte buna, sau ai putea lua o vaza frumoasa mare si culorata sa-ti pui flori in camera
Diferite forme si culori de pernebatting eyelashes pufoase, stralucitoare
Tot felul de luminite lipite, astea se pot face in timp dar o sa-ti iasa ceva frumoshappy. Mult succes!:*

| ancaaaa explică:

Nu stiu dc nu merge sa-ti dau fundita pixzye. sad imi pare rau.