Depinde de mai multe aspecte. daca cunosti persoana de dinainte, care e nivelul relatiei, daca e un blind date, etc...
cel mai bine e sa faci persoana de langa tine sa rada, sa pastrezi o atitudine detasata si lejera pentru a nu incomoda si persoana alaturi tie, nu forta nota din prima daca nu sti sa citesti persoanele sau daca nu esti foarte sigur pe tine ca poti incerca vreo manevra sa zic asa, vorbeste liber, sincer, dar nu foarte , fa complimente, plateste masa-pentru inceput , saluta cunoscutii sa nu te ia vreunu la ochiu ca apoi ea sa creada ca esti cu nasul pe sus, chiar daca in timpul acesta o intrerupi pe ea, sau vre'o idee, urmand sa te scuzi dupa, etc...
sunt multe care se fac mai mult instinctiv... asa ceva nu se poate invata sau poate fi predat, se pot da doar sfaturi. nimic nu tine la siguranta.
decat poate un mil de $ pus in mana respectivei urmand ca ea sa faca ce vrei tu (majoritatea cel putin ) .
fara suparare fetelor, dar banul dicteaza in ziua de azi.
bafta
Si pana la urma trebuia sa te gandesti ca nu e totul programat sau prevazut. Daca ar fi asa ar fi mai ok, si am stii de acasa ce se intampla. Revenind...
Sa presupunem ca ne intalnim pentru prima oara? ok
M-as pregatii putin sau totusi deloc. As ramane ciufulit(fara sa ma dau cu gel. spuma de par sau altele) Barba sa fie nici mare nici mica sau barbierit. Acum depinde cata simpatie ai pentru aceeea fata. Si as pleca la drum. Ajungand fata in fata!? pai as fi calm, m-as gandii ca e o fata ca orice fata( deocamdata) si ca nu e nimic deosebit. Doar am mai vorbit cu fete, nu?! In felul asta daca ai fi rusinos, sau timid ai ajunge sa fii putin mai tare sau sa uiti de emotii. La o plimbare, am chef sa ma plimb azi. Dece'nu? Ne plimbam si vorbim despre anumite subiecte. Despre noi, ce ne place, ce nu. As fi amuzant totusi. Dece numai serios? Fetelor le plac baietii seriosi, dar si cei cu simtul umorului. M-as uitea din cand in cand la ea(in felul asta vede ca ii dau si importanta, dar imi vad si de ale mele). Ma rog. ne-am plimba in prima zis. Apoi as conduce-o pana la ea acasa. Asa ar fi ok. La sfarsit ( daca totu a mers ok) as lasa. o pe ea sa aleaga urmatoarea intalnire/iesire. Gen " stii, mai iesim cand ai tu timp" In felu asta ii dai de inteles ca nu esti disperat cu hai maine! Poto trage conclizile in drum spre casa. Merita sa devina din "oarecare" cea "special"? sau a fost doar o lectie sau o portie de distractie/iesire.
VulpeaDinUmbra întreabă: