anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.As vrea sa impartasesc cu voi o situatie in care nu prea ma pot descurca singura si am nevoie de ajutor. M-am intilnit cu un baiat ceva timp in urma, dupa care ne-am despartit la o saptamana. Dupa citeva zile a inceput a se intilni cu alta fata.Acum,dupa o vara intreaga, incearca sa-mi tot spuna ca vrea sa fim din nou impreuna, dar prin ocolisuri. Mi-a placut, intr-adevar, de el, dar am ramas a pune mindria pe locul 1.Acum,in fata lui, ma fac a nu intelege si a nu mai vrea nimic, dar simt ca inca mai tin la el. Oare asta e dragostea? Ce sfat imi dati? Mamica imi spune ca acesta este momentul in care sa ma folosesc deja eu de el, si nu invers.

2 răspunsuri:
| MissMady a răspuns:

Poi daca iti place de el, nu rata ocazia! Poate ca vei regreta mai tarziu ca u ai acceptat sa fi cu el. Daca chiar iti place tipul, si crezi ca si el te place...eu zic ca mai bine uitatzi tot ce a fost si luati`o de la inceput. PPuupp :* big hug love struck

| alexandra2002 a răspuns:

Hey, eu te sfatuiesc sa nu faci greseala sa te impaci cu el nici macar sa te folosesti. pentru ca o sa te indragostesti din nou de el. si in plus daca te'ai imapca cu el 'pe bune'. o sa iti greseasca din nou. tu o sa ti si mai mult la el. si poate iar te va lasa cu ochii in soare. ciao :*.