anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.As vrea sa impartasesc cu voi o situatie in care nu prea ma pot descurca singura si am nevoie de ajutor. M-am intilnit cu un baiat ceva timp in urma, dupa care ne-am despartit la o saptamana. Dupa citeva zile a inceput a se intilni cu alta fata.Acum,dupa o vara intreaga, incearca sa-mi tot spuna ca vrea sa fim din nou impreuna, dar prin ocolisuri. Mi-a placut, intr-adevar, de el, dar am ramas a pune mindria pe locul 1.Acum,in fata lui, ma fac a nu intelege si a nu mai vrea nimic, dar simt ca inca mai tin la el. Oare asta e dragostea? Ce sfat imi dati? Mamica imi spune ca acesta este momentul in care sa ma folosesc deja eu de el, si nu invers.

1 răspuns:
| BibilutzaFataDulce a răspuns:

Si eu am avut o situatie aproximativ la fel.si cred ca ar trebui sa ii mai dai a doua sansa dar daca observi ca incepe sa flirteze cu alte fete sau le cere lor parerea in legatura cu tine ar trebui sa il parasesti cat de repede posibil si daca o sa mai fi cu el incearca sa afli motivul pentru care a renuntat la tine asa de repede. Sper ca te-am ajutat... funda?