1.mai intai ma uit la fata si daca imi place, e ok (bun, nu ma rafer ca vreau un schelet schiop )
2.bineinteles
3.eu am 1.70 deci...1.80 e perfect
1. Imi aleg iubitul in functie de caracter. Aspectul fizic are si el importanta sa, dar nu e foarte mare.
2.Da.
3. Peste 1, 80.
Nu ma uit la muschii unui baiat. Mai mult la creier. Simtul Umorului?, mai si intrebi? Sigurr . Mie imi plac mai mult baietii scunzi, mai scunzi de 1. 8O.
Trebuie sa aiba si fata si corp, sa aiba peste 1.90 si sa fie cat mai mare, nu neaparat musculos, dar sa aiba o forma, intre 90 si 100 de kg e perfect.Da, cred ca oricui ii place o persoana cu simtul umorului.
Si mai trebuie sa aiba BMW X5, salariu cu cel putin 4 zerouri (in valuta), un conac in paradisul verde si sa mai fie si sensibil
P.S: Fata intreba cum iti alegi tu iubitul, nu ce SF-uri visezi
Iubitul meu este asa,si sincer nu prea conteaza sa aiba masina,atata timp cat stiu ca am eu ,nu trebuie sa fi rautacios, am zis doar cum imi place mie, intr-adevar sunt mai rari, dar sunt, trebuie doar sa cauti.
Sa FII rautacios
gramatica trebuie sa stie?
Vai,imi pare rau ca ti-am zgariat vazul cu lipsa unui "i".Da, trebuie sa stie si gramatica. Vrei sa pari destept corectandu-ma sau ai vreo problema?
Nu m`am "luat in gura" cu el, doar pentru ca i-am raspuns mai acid la intrebarea lui, evident ironica, nu ma face mai putin desteapta.Nu m`am simtit nici umilita, nici nu m`am atacat pentru ca a observat lipsa unui "i", asta e, graba ne face sa uitam de detalii.Eu cred ca nu e chiar atat de grav ceea ce am comis eu, pe langa cei ce tarasc limba romana prin noroi atat de crunt.Bafta :*
Deci. sa aiba simtul umorului neaparat:*, mie mi-ar fi bun unu de 1 70 in sus( am 1 64), si eu mi aleg mai ales dupa ambele...adika si corp si fata:*
1. Sincer, nu imi plac deloc barbatii cu muschi ( nu stiu, pur si simplu nu-mi plac! ) Deci, aleg sa aiba creier mai mult
2. Desigur ^.^
3. Mai scund de 1, 80
Eu as ale un baiat cu simtul umorului si unul mai scund de 1 80! :*
Nu este neaparat ca acel baiat sa fie bine lucrat cu muschi sau altceva daca este asa si nu te intelege si se uita dupa altele crezandu-se" cel mai frumos" este cam rau! Mai bine unul care este cu simtul umorului si sa te inteleaga si sa te iubeasca!
Am 1.82 nu sunt bine facut dar ma cred frumos si... mai am si simtul umorului...ce zici facem o incercare :*
anonim_4396 întreabă: