| Smile4free a întrebat:

as vrea sa le fac o surpriza parintilor mei adica sa le fac intr-o dimineata cafea. As vrea sa va rog ceva dar sa nu radeti. Dati-mi va rog cum s-ar zice reteta pentru o cafea delicioasa.
Mentionez ca am un bun fierbator de apa.
Multumesc :*

4 răspunsuri:
| Yashmine a răspuns:

Pai pune apa in fierbator cu 1 lingurita jumate de zahar iar cand apa este nu foarte aproape de fierbere, cad face bule pui 2 lingurite mai cu varf de cafea, cand fierbe, ai grija sa tii mana pe fierbator sa-l ridici ca sa nu dea in foc, adica sa nu dea pe afara, ca atunci cand fierbi laptele

| Smile4free explică (pentru Yashmine):

Dar as putea sa pun intr-o cana zaharul amestecat cu cafeaua si apoi apa fierbinte merge?(pentru ca chiar azi am vazut la matusa mea si toti au laudat-o ca e buna) Ar merge?

| Yashmine a răspuns:

aceea nu este cafea este ness, poti cumpara pliculete de ness de la doncafe sunt 30 de bani unul si asa faci le amesteci fiecare plic cu o lingurita de zahar si dupa aia pui apa fierbinte si amesteci bine eu asa ii fac lui tati

| Smile4free explică (pentru Yashmine):

Pai eu nu vreau sa ma cert dar stiu cu siguranta ca acea era cafea caci am intrebat-o ce e aia si a zis ca e cafea si pe deasupra a pus zahar. Oricum mersi mult pentru raspuns :*