| blue0muffin a întrebat:

as vrea sa ma ajutati in legatura cu ceva...
acum doua zile, un baiat mi-a spus ca ma place, dar pentru ca eu nu-l plac(era cel mai bun prieten al meu dar de la o vreme devenise foarte increzut)i-am spus ce cred despre el
(mentionez ca ziua aceea nu prea am mai vorbit cu el). toate bune si frumoase, cand a doua zi ii spuse unei prietene: *citez* "ce are urata aia cu mine?". ma simt extraordinar de prost mai ales ca,,, cum am spus mai sus era cel mai bun prieten al meu. am mers si l-am intrebat de ce nu imi poate spune in fata ceea ce crede, dar a negat totul.
acum intrebarea: oare sa fie asa? oi fi eu urata sau a spus asta pentru ca i-am spus ca nu-l plac?
funda si vot:* mersi

Răspuns Câştigător
| Maya143 a răspuns:

Cu siguranta spus asta pentru ca l-ai refuzat tu, asa fac majoritatea, cand sunt respinsi incep cu porcariile lor si inventeaza o groaza de chestii.
Acum tu nu ar trebui sa te complici, astepta sa vezi cu ce te mai surprinde el. happy

1 răspuns:
| Bogdan_1693 a răspuns:

El nu intelege un lucru: NU e vina ta daca nu il placi.Totul e de la sine, incearca sa-i explici asta. Daca intelege, e bine, si daca nu, incearca sa iei o colega pe care sigur nu o place[planu e diabolic laughing] si zi-i sa-i zica ca il place.[daca vrea si ea] el o sa se simta la fel ca tine, si deci astfel o sa inteleaga ca nu poti sa-ti impui sa iti place de cineva.Multa bafta big grin