| oprisorm18 a întrebat:

As vrea sa-mi caut si eu ceva de lucru pe timpul verii. Sunt din Pitesti si as vrea sa stiu ce as putea face timp de 2-3 luni adica in timpul vacantei. big grin

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,te poti angaja la Mc, KFC, la un fast-food.De exemplu, o colega de-a mea a vorbit cu managerul de la Mc si i-a propus sa-si aduca CV-ul la vara, daca vrea sa se angajeze pe o perioada de 2-3 luni,cat dureaza vacanta.I-a oferit si cateva informatii in legatura cu programul,salariul si zilele libere, mentionand ca nu are nevoie de experienta, ci doar de seriozitate, sa isi respecte programul si sa incerce sa"fure meserie" de la colegi, pentru ca nimeni nu se naste invatat.Ai putea si tu sa faci lucrul asta, sa mergi, sa discuti cu managerul unui fast-food si sa vezi ce informatii iti da, sfatuieste-te si cu parintii, poate te vor ajuta ei sa gasesti ceva mai bun.Acum,depinde si ce vrei tu sa lucrezi, dar eu sunt de parere ca asta e o optiune foarte buna daca vrei sa -ti faci proprii tai bani de buzunar si tot asa. Sper ca te-am ajutathappy

0 răspunsuri: