| solly a întrebat:

As vrea sa-mi da-ti niste idei ce pot sa fac la 14 ani ca, sa castig niste banuti?happy Vreau sa-mi iau o chitara dar nu vreau sa le cer parintilor pentru ca mi-ar cumpara-o doar la sf. anului scolar[ vacanta de vara], eu insa o vreau pana atunci cam intr-o luna.asa mai maxim. daca ma puteti ajuta PLS. dar nu gen ajuta vecinii [ ei imi vor da 1-2 lei]. si nu imi ajung. o chitara costa ceva mai mult.si asa va dura timp s-o iau.:d.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ♥ Sorina a răspuns:

Hey! Poti sa faci pe babysitter-ul, mai ajuti un vecin apropiat.mergi pe la matusi, bunici.si vezi ce o sa iasa.
Succes la facut bani si la cumpararea chitarii!
Bye!

4 răspunsuri:
| Alexa_3478 a răspuns:

Pai mai intai poti sa economisesti din alocatia ta. Acum ca vine vara. poti sa ti un mic regim si sa nu mai mananci cipsuri sau alte produce nesanatoase!
poti vorbii cu parintii sa te ajute. pentru ca strainii nu iti vor da bani, si sa ii ajuti la ceva prin casa sau chiar si la munca lor daca te pricepi in schimbul unor bani. Asa iti vor plati serviciile.

La straini...
Nu stiu ce ai putea face. Poate daca cunosti pe cineva si sa il ajuti la un magazin. sa servesti. nu stiu...
Sper ca ti.au fost de folos sfaturile mele!
Daca le consideri bune. Funda?:*

| Frozen a răspuns:

Poti sa fii babysitter eu asa fac si castig bine.

| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Vinde ceva ce nu iti mai trebuie [de ex. haine vechi nepurtate] pe okazii.ro

| radu a răspuns:

Promoter la o firma de publicitate. imparti reviste metro. nu mai am alte ieii thinking astea miau venit pe moment