| Nicu_Paul_1962 a întrebat:

As vrea sa stiu care este diferenta intre prfil economic si turism si alimentatie? Adica ce ore se fac si care este mai greu. Liceu Ungureanu Timisoara. Multumesc!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La economie e cel mai greu pentru ca acolo intra multe calcule matematice, restul sant mai slabe dar merg alege ce crezi ca e mai bine pentru tine.

| FetitzaFrumusik a răspuns:

Salut, eu sunt la profil economic si te vei axa foarte mult pe contabilitate, nu sunt foarte multe calcule cum cred toti, sunt doar notiuni elementare si puse apoi in practica, in schimb la profilul de tursim poti deveni ospatar, bucatar, te bazezi pe gastronomie si servirea la masa.La economic nu faci multe ore de matematica, faci ore normal nu exagerat, in schimb ai multe module de specialitati (organizarea unitatii economice, contabilitatea evenimentelor, etc ). Deci ca sa-ti raspund la intrebare, diferenta dintre acestea doua este ca la economic iesi contabil sau agent economic (normal daca urmezi apoi o facultate ) si la profilul de turism si alimentatie iesi ospatar, bucatar, etc. Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

| Nicu_Paul_1962 explică (pentru FetitzaFrumusik):

Mersi. Da toti spun ca se face multa matematica la economie. Sper sa nu.