| raulrealmadrid a întrebat:

Salut,
as vrea sa stiu daca e tarziu sa ma inscriu la fotbal fac 16 ani peste 1 luna si intotdeauna mi-a placut fotbalul si is bun la acest sport de mic eram cel mai bun din clasa numai ca mama si tata nu m-au lasat sa ma duc pentru ca zic ca numa imi rup picioarele si chesti din astea... ce sa fac sa ma duc sau sa tot ma joc in curtea scolii?
laughing)

Răspuns Câştigător
| TSO7 a răspuns:

Cam in situatia ta sunt si eu, imi place fotbalul si joc des in curtea scolii de mic dar nu am vrut sa merg la echipa din proprie initiativa pentru ca putini ajung sa castige ceva din fotbal si mai pierzi si mult timp.
La 16 hm e cam greu sa ajungi ceva mai sus daca iei in considerare ca uni joaca de la 18-19 la Barcelona.
Oricum poti incerca daca te pasioneaza si intri la o echipa buna titular, poate ajungi la echipa mare si de acolo mai vezi.
Succes

1 răspuns:
| xxx1 a răspuns:

Hei curaj si inainte! sigur cind erai mai mic nu te lasau parintii acum esti mai mare si iti dai seama ce poti pati si chiar daca asta nu impedica dorinta de a juca fodbal atunci INAINTE! Cum spun multi invatati nici o data nu-i tirziu pentru nimic. daca tu crezi ca iti va fi bine la fodbal sa inveti atunci nu ai decit s-o faci