| shakira_1713 a întrebat:

Salut, as vrea sa stiu de ce oamenii destepti nu fac multi copii? de ce numai tiganii, retardatii, incultii, si analfabetii fac 10-15 puradame cand asa ar putea face un om cu IQ mare, sporind numarul desteptiilor in lume daca copiii i-ar semana, mai ales ca un om destept poate avea un loc de munca bine platit asigurand financiar o familie mare, nu ca tiganii analfabeti cu 10 copii care ii cresc pentru alocatie...

Răspuns Câştigător
| AndreeaaD a răspuns:

Pentru ca un om destept, cult, cu un anumit mod de viata se gandeste si la consecinte si priveste acest aspect din mai multe puncte de vedere.Se gandeste daca are cu ce sa creasca atatia copii, daca le poate oferi la toti o educatie buna, daca poate avea timpul necesar pentru toti, daca i-ar ingreuna viata.In plus cand face un copil il face cu cap.Multi oameni programeaza venirea pe lume a unui copil.O fac atunci cand se simt pregatiti si cand simt ca e momentul potrivit.
In schimb aceste persoane nu se gandesc la nimic.La ei copiii vin ca pe banda rulanta.
Si mie imi plac copiii si cred ca oricarui om cu un suflet bun si curat ar trebui sa ii placa copiii.Pana la urma ei sunt un dar de la Dumnezeu, ei sunt urmasii si nu pot concepe o viata fara copil.Insa e grav daca o familie nu are nici dupa ce bea apa si are atatia copii si mai ales daca nu e in stare sa le ofere o educatie.

1 răspuns:
| alina58 a răspuns:

E simplu, un om care se respecta nu poate sa educe 6 copii in acelasi timp sau si daca poate ar uita de servici. De ce nu ar putea? Pentru ca in casa lui ar domni ura, instabilitatea, gelozia. Sentimente care distrug psihicul oricui. Degeaba esti cel mai destept, daca ai un psihic instabil. In plus, nu toti copii seamana pe parinti.
Referitor la ce ai spus, despre etnia rroma care toarna sute de mii de copii pe ani, parerea mea este ca o fac pentru banii oferiti de stat. Cred ca daca statul nu ar mai sustine prostia am reusi si noi sa ne revenim mai repede din aceasta confuzie...