anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu din cauza cariu pacat se trage uratenia?
Cand eram mic eram foarte frumos, toti imi ziceau ca parcas scos dintr-o floare, ma loau in brate ma pupau si cand mergeam la scoala prin clasele I-III imi ziceau toate fetele cumdes asa de frumos.
Dar acum am 16 ani si sunt atat de urat in cat nici nu ma pot uita in oglinda.
Stie careva din cauza carui pacat se trage uratenia?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pacat? ai auzit la viata ta de genetica?

| sublime89 a răspuns:

De ce ai crede ca trebuie sa fie din cauza unui pacat?

| Pinocchio a răspuns:

Oamenii se schimba cu timpul.
Cine ti-a spus ca acum esti urat? poate doar tu te vezi asa.

| madamme a răspuns:

Niciunui pacat, doar factorului genetic. semeni cu parintii si bunicii tai. fiecare om are el ceva frumos. uita-te mai bine la tine!

| Christel a răspuns:

Nu te cunosc, aşa că nu ştiu ce-ai făcut cu viaţa ta.
Singurul lucru pe care ţi-l pot spune e că te-ai masturbat şi continui să te masturbezi sau ţi-ai judecat părinţii.
Ambele păcate au un singur remediu: Spovedania la un preot creştin-ortodox.

| suntserios a răspuns (pentru Christel):

Si de asta o fi omu urat? ca se masturbeaza?

iar tu il trimiti sa iti spuna experientele sale intime unui popa barbos?

| Christel a răspuns (pentru suntserios):

Eu nu i-am spus să-i povestească preotului în detaliu, fiecare număr de masturbare, ci să-i spună doar atât: "Părinte, m-am masturbat." sau "Părinte, mi-am judecat părinţii.".
Curios lucru. Cu toate că ambele păcate sunt la fel de grave, tu te legi doar de masturbare, de parc-ar fi normal să te războieşti cu părinţii, să-i jigneşti şi să-i judeci.
Cred că ai o problemă, dacă tu consideri că acest conflict între generaţii e normal. Strămoşii noştri nu se certau(părinte vs. copil), ci se ajutau reciproc, până când copilul îşi întemeia propria familie, iar copilul primea învăţăminte de la părinte. Şi le primea, adică le asculta şi le punea în practică, nu ca-n ziua de azi, când pe-o ureche ne intră şi pe alta ne iese. De-asta nici nu reuşim în viaţă mulţi dintre noi, fiindcă "ştim noi mai bine" şi n-ascultăm de părinţi, fiindcă "sunt învechiţi şi demodaţi". Nu sunt deloc aşa şi-ar trebui să punem mai des în practică ceea ce ne învaţă ei.
Cât despre masturbare, cred că şi tu eşti sclavul ei, aşa cum am fost şi eu, dar bine c-am scăpat de ea.

| suntserios a răspuns (pentru Christel):

In primul rand nu imi dau seama de unde pana unde ai ajuns tu la treaba cu parintii cand aici se discuta de masturbare si de fizicul unei persoane. Dar na, daca tu pui masturbarea pe aceeasi treapa cu respectul fata de parinti treaba ta.

Erai slavul masturbarii si acum nu mai esti? Adica acum pur si simplu esti un frustrat sexual, sclav al unor prejudecati stupide?