Lipsa ce calciu, anemie, incearca sa dormi noaptea chiar daca nu ai somn, consuma cat mai multe fructe, ia vitamine eventual pentru lipsa de energie
Aia e rezolvarea la pofta de mancare, dar stii ca toate astea care le'ai zis tu acolo se potrivesc cu ceva mai degraba psihic. Si ma refer la o depresie , sau din cauza scaderii imunitatii. Pe timp de iarna a fost frig, si cred ca ai auzit de astenia de primavara, ei bine e cam ce ai tu acum, o sa zici ca nu e primavara dar in ultimele zile a fost cam cald, si de asta ea se cheama "de" primavara, pentru ca apare cand dupa frigul ce solicita corpul sa consume mai multa energie iar cand se face cald intr'un fel e obosit si nu prea mai stie ce a mai faca , eu zic sa te mai interesezi, daca zici ca psihic nu ai nimic atunci mai mult ca probabil e a 2'a varianta, altceva foarte slabe sanse sa fie , dar oricum ia si descopera singura :d poti face asta, doar tu poti, stiu cum e. e rau de tot, la mine e din cauza depresiei. Vezi ce faci si ai grija de tine :d papa.
Ai lipsa de calciu si de vitamine, trebuie sa te apuci de sport, sa stai mai mult pe afara, pe la aer sau macar de jogging..asa macar dimineata vreo 20 min urmat de niste exercitii fizice si sa vezi ce pofta de mancare iti vor face