| Andrea_9828 a întrebat:

As vrea sa va cer un sfat.Am un prieten de 4 luni si un pic.Mama il cunoaste, dar de cand m-a sarutat in public nu il mai place.As vrea sa merg cu el si parintii lui intr-un "concediu"de 1 saptamana la cam 2-3 ore de orasul meu.Mama nu ma lasa. Zice ca el nu are grija de mine si din astea.Am sanse sa ma lase? Daca da, cum? Ce pot face/zice?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te inleleg perfectwinking.
Sti ce scandal am primit eu pentru ca m-am sarutat!
Mai bine vb cu parintii lui si spune-le ca ar fi necesar sa stie si parintii tai cu cine mergi, o sa inteleaga perfect.

6 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Spune-i ca te duci si cu parintii! Spune-i sa sune parintii lor daca nu crede ca au grija de tine.

| anonima10 a răspuns:

Nu cred ca ai sanse prea mari... daca parintii isi fac o idee despre un baiat dureaza mult pana si-o schimba. Daca mama ta nu are incredere in el ca va avea grija de tine incearca sa ii arati ca nu este asa.Succes:*

| virusz a răspuns:

Depinde cati ani ai.
Da oricum nu te lasa!
Vorbeste cu taicatu' el e sefu in casa, mama ta are argumente chipurile 'nu are grija de tine' da ea se gandeste la altcevalaughing

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Doar daca mama baiatului o va suna pe mama ta si ii va asigura ca nu vei pati nimic.

| teador a răspuns:

Mare chestie v-ati sarutat in public

| Andrea_9828 explică:

Parintii lui ar vorbi cu ea, dar ea nici asa nu m-ar lasa.Am intrebat-o ca daca ar vorbi cu ei, m-ar lasa? A spus ca nici nu vrea sa auda de asta...asa ca...(am 17 ani). Am si spus ca macar atata vacanta sa am, dar nu merg "vrajelile"astea