| Andrea_9828 a întrebat:

As vrea sa va cer un sfat.Am un prieten de 4 luni si un pic.Mama il cunoaste, dar de cand m-a sarutat in public nu il mai place.As vrea sa merg cu el si parintii lui intr-un "concediu"de 1 saptamana la cam 2-3 ore de orasul meu.Mama nu ma lasa. Zice ca el nu are grija de mine si din astea.Am sanse sa ma lase? Daca da, cum? Ce pot face/zice? Parintii lui ar vorbi cu ea, dar ea nici asa nu m-ar lasa.Am intrebat-o ca daca ar vorbi cu ei, m-ar lasa? A spus ca nici nu vrea sa auda de asta...asa ca...(am 17 ani). Am si spus ca macar atata vacanta sa am, dar nu merg "vrajelile"astea

Răspuns Câştigător
| aquila_4553 a răspuns:

Eu zic sa vorbeasca direct parintii lui cu mama ta. fara sa stai sa o mai intrebi cum ar face daca.pentru ca era logic ca asta e raspunsul. totusi esti destul de mare. ar trebui sa aiba incredere in tine. poate ii e frica sa nu abuzeze de tine sau alte chestii care se intampla in ziua de azi...roaga-i pe parintii lui sa o intrebe de ce se teme si sa o calmeze...si explica-i si tu ca nu o sa fiti singuri asa ca nu ai ce sa patesti.Succeshappy

3 răspunsuri:
| Nimic special a răspuns:

Pune`i pe parintii lui sa o sune pe mama ta, si poate ceda sau in timpul in care a ramas castigai incredereahappy, ajut-o la anumite treburii prin casa si poate te lasahappy, roaga-te de eabatting eyelashes.

| Boniboon a răspuns:

Spune-le parintilor lui sa vorbeasca cu mama ta. Poate ei o vor putea convinge. Si nu este vorba ca nu are grija de tine, adica nu sunteti singuri, sunt si parintii lui, adu-i in vedere chestia asta. Spune-i ca la 17 ani trebuie sa ai macar putina libertate. Vorbeste cu ea, fa asa fel incat s-o convingi! Succes :*.

| didu_5680 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu mama ta, explica-i ce simti pentru el, si cat de important este pentru tine. Explica-i ca tii la el, si ca un sarut "nevinovat" big grin este un gest cat se poate de firesc in zilele astea. Spune-i ca ai incredere in el, si ca va avea grija de tine, convinge-i si pe parintii lui sa vorbeasca cu ea, pe amandoi daca se poate, sa isi dea ei garantia ca nu se va intampla nimic grav, si ca veti petrece majoritatea timpului in preajma lor daca veti plecawinking