| AmxMod a întrebat:

Salut, as vrea sa va dati cu parerea. aseara mi-a zis un prieten ca a vzuto pe iubita mea cu un alt baiat pe afara si cu o inca o fata, bun cand am ajuns acasa am intrebat-o si a zis ca nici nu-l cunoaste acel baiat si ca poate a trecut pe langa ele cand au fost la peny, si fac eu aha ok. si mi-a zis ca de ce esti gelos laughing laughing, si fac eu da sunt pentru ca te iubesc si tin la tine si face ea tonguewinking... voi ce credeti? eu ma asteptam sa-mi scrie ceva dar ea mi-a pus doar tonguewinking

Răspuns Câştigător
| GgAnett a răspuns:

Prin gelozie nu faci altceva decat sa o indepartezi de tine, sunt unele fete care lupta pana cand iti demonstreaza ca nu are loc gelozia intre voi, dar sunt unele mai slabe din punct de vedere emotional si nu suporta atata incarcatura psihica si renunta pentru ca nu crede in schimbarea ta. Pe de alta parte, orice prieten ar fi persoana, nu ai nicio dovada ca el a spus adevarul, poate nu a fost niciun baiat, nu uita ca multi prieteni se dau prieteni. daca esti gelos si o tot bati la cap si insisti cu astfel de lucruri, va iesi urat cand nu va mai suporta sa tot auda

5 răspunsuri:
| UneRencontre a răspuns:

Cine stie, poate ca si ea tine la tine si nu ar vrea sa fi gelos. Sau poate ca incepe sa ii placa de altcineva si vrea sa se desparta de tine si nu stie cum happy... incearca sa VORBESTI cu ea, este cel mai important intr-o relatie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Voi cand discutati "si faceti" sau vorbiti adica dialogati. Nu am inteles in final "ce face ea"? Sunteti penibili. Printr-o asemenea exprimare ii faci harakirii limbii romane rolling on the floor

| iSwag a răspuns:

Eehh. Spune-i ca daca te inseala si alfi o faci pateu... sau chestii de astea.
#metodamoldoveneasca

| Bianca1001Bia a răspuns:

Gelozia nu este prea buna, acel prieten poate a vazut el ceva, dar la fel de posibil este sa fi si interpretat gresit, sau sa poate la fel de usor sa o condunde, si plus te asigur eu ca niciodata doua fete nu vor iesi impreuna cu un singur baiat, deci probabil erau amici sau cine stie, poate cunostea doar fata sau doar baiatu si ceilalti 2 formau un cuplu, incearca sa ai incredere in ea, caci fara incredere relatia nu va functiona, bafta ai grija de tine

| Sportfreak a răspuns:

Tu nu iesi cu alte fete afara? Ea de ce nu ar avea voie sa iasa cu alti baieti? Dai destula libertate, ca daca nu isi va face ea. big grin