Parinti tai cam au dreptate.Si eu folosesc placa de par, dar nu in mod excesiv.Acum,depinde si de placa, daca e buna nu iti arde parul, daca e mai putin buna(proasta)ti-l arde.Cat despre produse, eu folosesc balsam si alte produse.
Buna :) Eu imi intind parul cu placa aproape zilnic. Nu s-a ars, dar e tocit.Parul meu arata bine deoarece folosesc balsam, masca de par, etc.
In ceea ce priveste produsele : http://sfaturi.eva.ro/......-5646.html :)
Aplici balsam pentru ca ofera protectie termica. indiferent de cat e de performanta tot arde parul. parul e facut din keratina (tot din ea sunt facute si unghiile) si apa. placa urca la peste 180 grade. iti dai seama ca topeste firu.
Pai cam asa e daca folosesti placa in mod excesiv parul se arde... dupa ce te speli pe cap foloseste o masca pentru par:X
Daca folosesti placa des nu numai ca o sa-ti arzi parul, o sa inceapa sa ti se subtieze firul de par si chiar sa inceapa sa iti cada parul.Sunt tot felul de produse care protejeaza firul de par de caldura presei insa nu ajuta 100% si daca folosesti placa zilnic.Incearca sa o folosesti dar nu prea des.
Nustiu exact cum il cheama este intr-o sticluta mica albastra care nu iti arde parul asa de repede.Eu zic de asemenea sa nu ti-l intinzi numai la ocazi speciale cum ar fi cand iesi cu prietenii sau la ziua cuiva.Depinde si de ani. Daca esti la liceu ai putea sa t-il intizi de vreo 2-3 pe saptamana daca esti in generala numai la ocazii speciale.
dia_5128 întreabă: