1.@luficer nu prea am ras la gluma ta
2. Pai nu e bun nici unu "dela" rau ca poate e prea pervers si se gandeste numai la sex.
Iar ala bun, in sensul ca nu stie sa scoata un cuvant ce sa faci cu ala? Probabil ca nici nu stie sa sarute
Mie imi plac in general baietii care nu se gandesc incontinuu la sex si stiu sa aprecieze iubirea unei fete, dar sa nu stea batz langa o fata sa vb numai ea
Intelegeti tu ce vreau sa zic
Cum a spus si onutz, mai rau, smecher si cu tupeu insa cu bun simt si sensibil fara sa arate tuturor asta...asa e prietenul meu
incearca sa le combini::*
bafta
Cel bun. Intr-o relatie cu baietii "rai" nu stii niciodata de la ce sa te astepti
Mie imi plac in general baietii care nu se gandesc incontinuu la sex si stiu sa aprecieze iubirea unei fete Dar na`. In zilele de azi, nu prea mai gasesti asa ceva
In primul rand lucifer mai bine taceai...in al 2 rand nu sunt deloc rusinos(nu ca ar fi treaba ta dar am vrut sa fiu politicos)si in al 3 rand...pari cam prostut ps imi este mila de mama ta
Si ca sa stiti.Nu am pus intrebarea asta ca sa stiu cum sa fiu...(oameni ma plac asa cum sunt si pot sa spun ca am destul succes la fetesi nu vreau sa ma laud dar vreau sa vedeti adevaratul sens al intrebarieuam pus-o sa vad cum gandesc uni dintre noi...
din poza de la avatar pari un baiat rusinos, dar mai stiu eu ce e in mintea ta?
ps. sti ce frumos ti-ar sta cu fundita in par?
Cu un baiat bun m-as plictisi rau de tot, dar cu unu` rau n-as supravietui.vezi tu, eu am momente cand vreau ceva serios si momente cand nu tin cont de reguli.
Daca ar fi sa aleg, i-as lua pe amandoi: cand as fi serioasa, as sta acasa la cel bun , cand mi-as iesi din fire, as apela la cel rau, iar cand imi iau o batuta de la cel rau, plec la mama acasa .
UnAltAnonimCelebru întreabă:
Anutza_7145 întreabă:
imc1995 întreabă: