Buna, asa cum ai spus si tu, in Bucuresti gasesti multe de vizitat, timp sa ai pentru toate, vorbeste cu prietenele tale si mergeti cu trenul sau autobuzul la Bucuresti, sunt muzee pe care le puteti vizita, gradina zoo si multe altele.
Buna.Iesi cu prieteni pe undeva si distrativa. Alte obtiuni nu prea stiu sa iti dau.Fa farse cu prieteni la telefon, sau vecinilor etc.Pa,pa
Sall Poti sa:
sa scrii poezii amuzante
sa te uiti la un film
sa te joci cu prietenii(sau sa te intalnesti cu ei)
sa vorbesti la telefon cu ei
sa faci farse la telefon
sa te joci cu acuarelele ( gen sa te manjecti pe maini si apoi sa le pui pe o foaie)
sa te joci pe telefon
sa te joci cu sora/fratele (daca ai)
sa sari coarda
sa faci jogging(va rog nu radetzi de mine, nu prea stiu cum se scrie)
sa mergi cu colindul
sa mergi la piscina
sa mergi la mall
sa desenezi chestii amuzante pe o foaie
sa iti faci poze amuzante
daca e iarna poti sa te urci pe gard si sa arunci cu zapada in oameni
sa iti faci cont pe conquiztador( e f tare)
sa intri pe facebook(daca ai)
sa iti faci unghiile
sa iti faci parul(incerarca coafuri la nimereala, eu am gasit o gramada)
sa faci parada modei cu hainele parintzilor
sa iei tocurile mamei si sa te plimbi prin casa
sa iei 2 suluri de hartie si sa te "imbraci" cu ea
sa faci origami
sa faci "retete" (gen o lingura de otet. doua linguri de scortisoara, patru linguri de faina etc.)
sa te uiti la filmulete amuzante
sa cauti haine sau pantofi pe net
sa faci karaoke (chiar daca nu ai voce)
sa dansezi
sa cautzi poze amuzante
sa raspunzi la intrebari pe TPU
sa strivesti muste (nu cu mana, e o chestie numita"plici" sau ceva de genu)
sa te plimbi cu bicicleta sau cu rolele
sa suni la sonerii pe strada si apoi sa fugi (e foarte tare, crede-ma)
sa cauti povesti de groaza
sa te uiti la poze(si pe net si in albumul foto)
Cam asta fac eu cand ma plictisesc. Have fun
Plimba-te prin magazine eu asa fac, si nu neaparat cumpar ceva, pur si simplu ma plimb pe acolo aiurea, si imi mai trece din plictiseala.
Bafta!
Cu prieteni prin parc sa faci cu o prietena parada modei te joci pe net fa o farssa uitate la cazaturi pe net mananca dulciuri sau ce vrei tu fa challenges cu scortisoara sa iei o lingura si putina scortisoara cu prieteni tai sa faceti asta si cine rezista mai mult castiga
Pai ai putea sa-ti chemi un colega de clasa cu care esti mai apropiat sau un prieten,la tine acasa si sa face-ti o praitura,chiar daca nu va place sa gatiti sau nu stiti,luati o reteta usoara de pe net si puneti-o in aplicare, cum ar fi negrese, gogoci, tiramuisu, clatite.Sau uita-te l un film, comedie(Bad santa; Deuce Bigalow:Male gigolo), groaza(The Exorcist), dragoste(Going the distance), ce-ti place tie mai mult.Citeste o carte(Ion, Enigma Otiliei, Alexandru Lapusneanul), deseneaza ceva, ca poate ai talent