De ce nu poti astepta pana la 18 ani cand vei fii pe pielea ta si nu vor mai avea ce sa iti spuna?
Uite, eu sunt fata si am aceeasi problema. Vreau sa imi dau tatuaj pe spate, dar parintii mei sunt la fel de severi ca si ai tai. Doar ca eu, mereu le-am incalcat regulile. N-aveam voie sa ma vopsesc, si m-am vopsit fara sa stie. Cand au vazut n-au avut ce sa-mi faca, doar nu erau sa ma tunda cheala. In decembrie implinesc 18 ani si am de gand sa-mi fac tatuajul fara sa stie ei, chiar 2 tatuaje. Pentru ca nu vor mai avea ce sa-mi faca.
Dar tu nu stiu cum ai crescut pana acum si daca ai intrecut limitele incat sa faci ceva ce nu le-a convenit... eu am tot facut lucruri pana cand s-au obisnuit. De mica incerc sa ma impun si intr-un final cand reusesti e awesome.
Acum, daca nu poti astepta pana la 18 ani, incearca sa porti o conversatie cu ei, sa-i prinzi intr-un moment calm si sa le spui ca pana la urma mai ai putin si devii major si e corpul tau si nu al lor. Doar sa le spui intr-un mod delicat, in care sa nu se supere, fara ton ridicat..cum sstii tu mai bine, doar sunt parintii tai si ii cunosti. Iar daca iti spun ca nu si se tot incapataneaza in asta, iar tu nu esti ca mine sa se fi obisnuit cu regulile si principiile incalcate, eu zic sa astepti pana la 18 ani. Un an trece repede, si cine stie, poate iti vei face mai mult de un tatuaj.
Mult succes!
Sa vezi ce awesome ti se va parea cand te vor da afara din casa.
Bai, parintii mei sunt severi nu idioti probabil o sa ma certe, si o sa le treaca cand vor vedea ce bine va merge cu rochia. O sa accepte faptul ca MIE imi place si ma vor sustine intr-un final.
Atata timp cat nu imi cunosti parintii, as prefera sa nu-i mai judeci. Thankies
Da' nu am judecat pe nimeni, fata. Prin comentariul meu ma refeream ca nu e bine sa le testezi limitele parintilor tai, avand in vedere ca ei stiu mult mai bine decat tine cum e sa fii parinte si sa nu fii ascultat de copil. Nici tie nu ti-ar placea sa nu fii ascultata de copii tai. Plus ca nu trebuie sa fii idiot ca sa-ti dai copilul afara din casa. Lol
Eu cred ca e viata mea si mi-o traiesc cum doresc eu, nu am nevoie de sfaturi si ajutor pe care nu le-am cerut
Îmi cer scuze anticipat dacă o să te enerveze răspunsul meu.
Nu cred că e o idee bună ă-ţi faci tatuaj cu o literă. Mai ales litera de la prenumele tău. De ce fix asta? Cu siguranţă n-o să-ţi uiţi prenumele. E cam banal.
Dacă vrei, fiindcă pe prietenă o cheamă tot cu M, gândeşte-te că poate nu ţine pentru toată viaţa şi apoi regreţi tatuajul.
Dacă tot vrei să-ţi însemnezi piele pe vecie, ar trebui sa găseşti ceva mai original şi să aştepţi până la 18 ani.
Ok am sa tin cont si de parerile voastre. Ma mai gandesc pana atunci.
Poti sa-ti faci tatuajul si tu si prietena ta la 18 ani si gata atunci ti-l faci unde vrei pe mana pe picior oriunde.......adica ce mare scofala. Kamytswwh are dreptate.
KiticatG întreabă: