Ai doar 19 ani si toata viata inainte, vei intalni o data si o data pe cineva care sa-ti fure inima
Nu spun ca nu cred ca exista cineva pentru fiecare dar e posibil sa nu-l intalnesti si mie mi se pare cam mult 19 ani, alti deja cand la 15-16 ani stau sa vorbeasca cu cate fete au avut sex, iar eu nu am avut experienta primului sarut
Semeni cu actualul meu prieten, avand aceeasi varsta si situatie...
Si el avea tot genul asta de idei, insa stia ca odata si odata va fi cineva si pentru el.
Eu am cunoscut mai multe persoane jucand Conquiztador (fara reclama) serios Nu zic sa faci acelasi lucru!
Zic sa mai iesi si prin alte zone, sa gasesti niste cursuri pe internet in zona ta, la care merg si alte persoane, si la ceva profiluri la care esti bun (de exemplu, engleza, muzica, stiu eu...) Poate si ceva site-uri de socializare... Multa lume si-a gasit perechea pe internet e doar o sugestie, bafta!
Ai 19 ani...ai tot timpul inainte..Pana acum te-ai axat mai mult pe invatat ..sigur la facultate o sa vina ''cineva'' pentru tine... Poate acolo o sa gasesti persoana potrivita..la facultate o sa ai un alt colectiv, persoane noi poate acolo vei gasi ''fata aceea''