| x2gk9r a întrebat:

Salut...as vrea un sfat.
Azi am stat cu colegele mele afara si mna a fost ala ce m-a facut atunci bulangiu si am vb, a fost ok, am ras..si tot o vb si o zis el ca ii al tau, adica ca sunt impreuna cu ea si noi doi am zis NU si dupa cateva minute m-am uitat pe tel cu colega mea si aud dintr-o data
TACI CA ITI RUPA GURA si cand am ridicat capul sa ma uit se uita fix la mine si am intrebat-o pe dansa de langa mine ca daca catre mine o zis.
Si ea mi-a zis ca cealalta o zis incet sau tare CA EL II AL MEU si de asta o zis asa catre cealalta colega.
Dar eu nu inteleg o chestie, de ce fix se uita la mine?
Sunt confuz.
Ati patit si voi asta?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, mai lasa barfa si prostioarele, pune mana serios si invata ca ai lacune foarte mari la limba romana, fiind incapabil sa te exprimi si sa scrii.

| x2gk9r explică (pentru Violleta2022):

Dar ce te oftici asa fa? Am scris rapid

| sierra1 a răspuns:

"m-a facut atunci bulangiu si am vb a fost ok am ras..si tot o vb si o zis el ca ii a tau adica ca sunt impreuna cu ea si noi doi am zis NU ...Sunt confuz"

după cum te exprimi, suntem noi confuzi cuTOTUL!

| x2gk9r explică (pentru sierra1):

Voi in loc sa ajutati va ofticati...

| sierra1 a răspuns (pentru x2gk9r):

Cu ce să te ajutăm, să inveți să scrii?

| dullcat a răspuns:

Nu am patit asa.Incearca sa iti asezi gandurile inainte de a scrie, ca abia se intelege ce vrei sa zici. Sper ca nu faci asa si la orele de limba romana?

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

Bine ca ai sters raspunsurile de la cealalta intrebare...

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

Nu am sters niciun raspuns.Probabil au fost raportate si de aceea au disparut temporar din sectia de comentarii.Ce sa-i faci, am multi fani pe aici.