| x2gk9r a întrebat:

Salut...as vrea un sfat
De aproape un an sau cateva luni nu mai stiu, fumez si as vrea sa le spun la ai mei ca si ei fumeaza doar ca ma tem ca ma va certa si nu voi mai primi banii, peste o luna fac 17...
Ma tem tare ca ma va certa si chiar nu vreau sa se intample asta...
Eu m-am gandit sa le spun ca am fost curios si am tras un fum si aia e
Un sfat?

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca fumul de tigara se simte de la o posta cand intri in casa, deci tin sa cred ca cel mai probabil parintii tai stiu deja despre acest obicei al tau si asteapta sa le spui. Daca ai de gand sa ii minti nu te vad deloc bine.Mai mult de atat, daca nu esti in stare sa te comporti ca o persoana matura in astfel de situatii, de ce mai fumezi? Fumatul este pentru adulti, nu pentru copiii care inca nici nu au terminat cu dezvoltarea propriului corp.

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

Habar nu ai cum ma simt...stiti doar sa criticati
Ma simt aiurea sa ii spun
Am cerut dracu un sfat

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

,,Habar nu ai cum ma simt'' Tu si ceilalti 99% dintre adolescenti.Am trecut si eu prin liceu, acum mult timp, stai linistit.Apoi, ti-am dat un sfat la fel cum am facut-o si in alte dati. Daca ai citit pe tonul gresit si te-ai atacat, nu e problema mea.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Daca vrei sa mai fumezi nu le zi sau poti sa iti incerci norocul, poate iti dau tigari de la ei.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Vai de mine. vezi poate chiar asa procedeaza si te trezesti cu parintii lui la usa! >P

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru Voinescu_Catalin_):

El e minor, deci nu ar trebui oricum sa fumeze...