Buna.Din cate vad tu ai stari proaste zilnic.Da, si-a batut joc de tine.Nu mai sta cu astfel de colegi nesimtiti si batausi.
Sincer, eu cred ca doar oamenii prosti incearca sa demonstreze ceva inutil in fata altora, in cazul tau colegul care probabil voia sa ii para mai credibila povestea cu el caftind pe Cutarescu, mai ales in fata acele colege, asa ca a zis sa rada de tine, sa arate el cat de fortos este.La randul tau, ar fi stupid sa te iei la bataie cu el numai ca sa-i demonstrezi ca nu esti slab. Daca vad ceilalti profi ce faci? Sau nu tii la media de la purtare?
Mai departe, ai zis ca doar o colega a vazut asta si apoi intrebi ce o sa creada ceilalti? Care ceilalti? Cred, din nou, ca escaladezi penibilul intamplarii in capul tau exact cum faci cu toate celelalte interactiuni sociale.Asa reiese din toate intrebarile tale.Frica aceasta de a nu te face de ras in fata altora are cauze destul de inradacinate.Nu doresti sa mergi la psiholog pentru a rezolva?
Ce sa fac? Te rog eu un sfat, stiu ca insist dar am niste nervii...ma enervat faptul ca ma ridicat cu picioarele sus si capu jos iar m-a tinut cateva minute dupa m-a lasat jos dupa a inceput aia sa rada si mai vroia ala sa imu mai arate si tot am zis NU MA si tot l-am injurat si cam atat...Un sfat te rog din suflet
Vreau sa ii intorc roata
Andrei67y5 întreabă: