| x2gk9r a întrebat:

Salut...as vrea un sfat
Deja nu mai suport cate mi se intâmplā sincer.
Azi am stat afara cu o colega si un coleg si tot am vb,el ne-a povestit cum l-a batut pe unu si etc.iar el de acolo o zis din ce imi aduc aminte sa il las sa imi arate, mi-a facut o piedica pana jos, atunci nu stiu cum ma intors si eram cu picioarele sus si capu jos.iar dupa ce m-a pus jos a inceput colega mea sa zica 'Vai cum ai facut ca femeile" si a inceput sa rada
Nu inteleg frate dc toti zic asta.
Cu ce gresesc...
Voi credeti ca si-a batut joc?
Am o stare proasta(

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din cate vad tu ai stari proaste zilnic.Da, si-a batut joc de tine.Nu mai sta cu astfel de colegi nesimtiti si batausi.

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

Am avut noroc ca doar o colega a vazut asta, nu stiu de cand a facut asta ma simt slab de putere(
Ce sa ii fac, cum sa ii schimb roata?

Simt ca nu mai am putere sincer, nu stiu ce sa fac, te rog din suflet da-mi un sfat, vreau sa ii intorc roata

Oare ce o sa creada ceilalti ca ma ridicat sus fara sa fac nimic desi doar mi-a aratat...

Si care e problema daca ma ridicat, mo lovit cumva si nu stiu eu? mo injurat cumva si nu stiu eu?, ca pur su simplu doar mi-a aratat si aia o inceput sa rada ca o proasta
Si sa ma faca femeie

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

Sincer, eu cred ca doar oamenii prosti incearca sa demonstreze ceva inutil in fata altora, in cazul tau colegul care probabil voia sa ii para mai credibila povestea cu el caftind pe Cutarescu, mai ales in fata acele colege, asa ca a zis sa rada de tine, sa arate el cat de fortos este.La randul tau, ar fi stupid sa te iei la bataie cu el numai ca sa-i demonstrezi ca nu esti slab. Daca vad ceilalti profi ce faci? Sau nu tii la media de la purtare?

Mai departe, ai zis ca doar o colega a vazut asta si apoi intrebi ce o sa creada ceilalti? Care ceilalti? Cred, din nou, ca escaladezi penibilul intamplarii in capul tau exact cum faci cu toate celelalte interactiuni sociale.Asa reiese din toate intrebarile tale.Frica aceasta de a nu te face de ras in fata altora are cauze destul de inradacinate.Nu doresti sa mergi la psiholog pentru a rezolva?

Am fost si m-a ajutat sincer si ma voi duce maine...dar sincer nu stiu ce sa fac maine daca colega aia le va spune celorlalti?

Ce sa fac? Te rog eu un sfat, stiu ca insist dar am niste nervii...ma enervat faptul ca ma ridicat cu picioarele sus si capu jos iar m-a tinut cateva minute dupa m-a lasat jos dupa a inceput aia sa rada si mai vroia ala sa imu mai arate si tot am zis NU MA si tot l-am injurat si cam atat...Un sfat te rog din suflet
Vreau sa ii intorc roata

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

E bun daca ai mers la psiholog si te-a ajutat.Mergi in continuare.Am zis tot ce aveam de zis, asteapta sa iti ofere si altii de pe aici sfaturi.

Apreciez enorm, dar cum pot sa îi intorc roata da-mi o idee, sau ce sa zic daca zice colega aia catre ceilalti...