| x2gk9r a întrebat:

Salut...as vrea un sfat din suflet
Sunt baiat am 16 ani si nu sunt ca ceilalti "BOMBARDIERI" eu fac ce simt ca e bine sau rau nu ma ajuta cu nimic daca imi bat joc de cineva sau altceva..simt ca imi traiesc viata cum vreau eu si eu iau decizile in ea...nu sunt ca ceilalti sa imi bat joc de altii sa rad fiindca nu am ajuta cu nmk.in liecul la mine toti ma saluta mai ales fetele ma plac asa cum sunt si toate se baga in seama cu mine stiind ca sunt cu capul pe umeri.ca baiat recunosc ca nu sunt capabil de unele obiceiuri de ale noastre adica nu imi place fotbalul, pase etc.fac ce simt si asta e
Cine ma suporta e bine cine nu asta e
Care e parerea voastra?

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din ce ai scris rezulta ca esti un adolescent normal, care a fost educat cum trebuie, cu valori morale si bun simt, o viata sociala buna si tot asa. Exista o mie de alte interese care iti pot capta atentia, iar asta nu te face deloc mai putin barbat.Stai linistit.Cine zice ca daca nu iti place fotbalul si berea esti gay sau nu stiu cum, este cat se poate de limitat.

| Hyperion7 a răspuns:

Trăiește-ti viața așa cum vrei manhappy

| VoidEternal a răspuns:

Si? Ti-au murit lăudătorii?

Ce sa zic, ești extraordinar de unic. La fel ca toți ceilalți.

Apropo, bunătatea nu simte nevoia să iasă în față denigrând pe ceilalți. Bunătatea nu se autosemnalizeaza.
Bunătatea nu urla in gura mare cât de bună e ea.
Bunătatea nu așteaptă răsplată in schimb.

Tu ești un papițoi cu aere, și complexe de superioritate. La fel de rău ca și ceilalți papițoi pe care tu ii numești bombardieri cu litere mari.

Singurul motiv pentru care ai pus întrebarea asta este pentru a pescui complimente gratuite. Din tastatură poți fi orice.

Grow the f¹¹ck up.winking

| x2gk9r explică (pentru VoidEternal):

Nu stiu dc te oftici dar ok.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Sunt baiat am 16 ani si nu sunt ca ceilalti "BOMBARDIERI" "

Da de care bombardier anume esti tu? Din acela cu sentimente? happy - ca dupa modul de exprimare clar esti si tu unul, un bombardier! Aia cam au probleme cu gramatica si exprimarea libera! Ai si tu mult de lucru la capitolul asta!

Oricum, bravo tie ca macar esti un bombardier cu capul pe umeri! Si nu cu o stima de sine si inganfare cat muntele Athos crezandu-te unic si superior tuturor celorlalti, cum se intampla in majoritatea cazurilor la specimenele bombardier si cocalar! Bravo!

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Esti perfect normal, inca foarte bine daca te plac fetele!