| x2gk9r a întrebat:

Salut…as vrea un sfat
Fostul prietenei mele cateodata ma suna si ma intreaba de ea unde i sau unde suntem cand mergem acasa desi stiu ca daca i zic se vor certa in public…dar chestia e ca nu il pot minti ce sa fac?
Cum sa evit chestia asta sa nu mai ma sune

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Sa-i blochezi numarul, nu are dreptul sa iti ceara detalii si nici socoteala tie
daca e fost ce treaba are cu fosta lui si cu tine?
Eu zic sa nu ii mai raspunzi
Daca erati altceva decat niste adolescenti naivi, nici nu trebuia sa aiba el numarul tau!

| dullcat a răspuns:

Nu cred ca e asa greu sa nu-i raspunzi la telefon.Cine-i el de trebuie sa-i dai raportul? Chestie mai dubioasa nu cred ca am citit pe ziua de azi.

| PpyuiCornelyaa a răspuns:

Eu zic sa nu-i mai răspunzi și să-ți vezi de viața ta, până la urmă e fostul prietenei tale și nu ar avea ce sa se mai bage. Daca vrea sa știe ceva de ea poate sa îi scrie ei

| x2gk9r explică (pentru PpyuiCornelyaa):

Asa si daca ma intalnesc cu el pe strada ce i zic?

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru x2gk9r):

Ca nu e treaba lui rolling on the floor.

| PpyuiCornelyaa a răspuns (pentru x2gk9r):

Nu trebuie să-i dai explicații

Sa i blochez nr sau?

Nu stiu dc presimt ca daca nu i raspund o sa ma cert cu el sau ar avea de ce?

| PpyuiCornelyaa a răspuns (pentru x2gk9r):

Si îți pasă de el? Se poate supăra, dar nu ești tu aia care trebuie să-i dea stirea lui tot ce face fosta lui, sau poate incearca să-ți atragă ție atentia

| dullcat a răspuns (pentru x2gk9r):

Treci pe langa el, simplu.Scrie undeva ca trebuie sa vorbiti? Nu cred. Daca face urat ii zici ca nu este treaba ta sau a lui ce face fata respectiva si nu ai nicio obligatie sa-l tii la curent.