| x2gk9r a întrebat:

Salut..as vrea un sfat
Maine incepe scoala si am o stare proasta, cateodata am niste starii pe care nici eu nu le prea stiu asa bine pentru ca apare de la sine, de ex daca unu imi zice ceva eu tac si nu zic nimic si asta ma deranjeaza cel mai mult.
Mi-am pus in gand mai inainte si am zis asa nu conteaza ce vb alti despre tine cand comenteaza raspundei cu acces moneda...cateodata sunt speriat si de persoane desi ele sunt ok...

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa-ti folosesti un pic creierasul, ca sa vezi ca nu ai motive sa fii speriat sau sa ai stari proate, ca nu-ti ia nimnei gatul la scoala, dimpotriva, iesi in lume, intalnesti colegi noi, socilizezi, deci motive mult de socilizarea si bucurie, veselie.

| dullcat a răspuns:

Buna.E absolut normal sa ai schimbari de stare fara motive justificate deoarece in perioada adolescentei totul se invarte in jurul hormonilor.
Strategia in care taci si nu zici nimic, alegand sa ignori, functioneaza doar daca adopti si o poker face, in care nu pari deloc afectat, altfel persoana respectiva se va prinde si in loc sa te lase in pace, e posibil ca opusul sa se intample.