| x2gk9r a întrebat:

Salut...
As vrea un sfat...
Simt nevoia cateodata sa ies si eu cineva pe afara dar din pacate cu unii nu vorbesc iar unii sunt ocupati cica... vreau si eu doar sa imi petrec timpul in aer liber dar nu am cu cine iesi si ma simt ciudat de la o vreme...
Vara asta cum a fost pentru voi(?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

De ce sa te simti ciudat? Singuratatea poate fii o binecuvantare, penultima mea intrebare a abordat subiectul asta.
Nu trebuie sa vezi nimic ciudat in a iesi la o plimbare singur cu castile in urechi, in a bea o cafea singur, daca nu ai oameni disponibili in jurul tau gandeste-te ce poti face tu singur pentu a te simti mai bine, si incearca sa inveti ca in 90% din cazuri cand apar greutati, le vei trage singur. Bucura-te de compania ta, intr-o zi cand iti vei forma o familie libertatea care o ai acum va fi o amintire dupa care vei tanji. Nu trebuie sa te iei dupa nici o perceptie sociala, sa fii in grupuri mari ca asa e la moda sau lucruri de genul, invata sa te bucuri singur de ceea ce iti place, cauta lucruri noi, fa putin sport, descopera locuri noi, muzica noua, singur, nu e nimic gresit. Daca tu ajungi sa fii confortabil fiind doar tu cu tine, vei castiga o abilitate pe toata viata, asta insemnand pe viitor, singur sau cu partenera, cu prieteni sau fara prieteni, vei fii bine, in orice situatie te vei simti la fel de confortabil.

| Violleta2022 a răspuns:

Simplu: mergi la usa unei vecine care-i de varsta ta si invit-o afara!
Sau anunta asta pe FB-ul tau, fiindca ai acolo toti prietenii, vecinii, colegii de scoala si cu siguranta sa va gasi unul sau una, care sa iasa cu tine.
Vara mea nu a sosit inca, aici este inca iarna happy

| sammie a răspuns:

Cam plictisitoare. N-am făcut nimic prea interesant. Stat pe telefon, puțină curățenie prin casă, am făcut mâncare și cam atât. Și poate mai ieșeam pe-afară câteodată ca să mai fac sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost o vara frumoasa pentru mine.
Dacă îți e rușine sau te simți inconfortabil să ieși singur ziua, fa-o seara. Ieși în zone mai puțin circulate, îți iei un suc și stai pe o banca.