Din punctul meu de vedere 10 perechi de blugi ( colorati, rupti, mai subtiri, treisferturi, scurti, macar 10 ), si in jur de... pai avem asa: macar 2-3 perechi de balerini, opincute cum vrei sa-i zici, sa zicem 2 perchi de papuci mai sport, gen bascheti sau tenis, ceva de petrecere ( cu toc sau fara ) 1-2 perechi de sandale, 3-4 perechi de cizme, pentru toamna si iarna, deci cam in jur de 14- 15 perechi, sper ca te-am ajutat, desigur se poate si mai mult de atat, nu-ti spune nimeni ca nu poti avea mai mult sa mai putin, e doar o estimare, eu am mult mai multe perechi de blugi, iar daca ar fi sa-mi numar pantofii ar fi un never ending story, dar cum tu ai cerut doar strictul necesar asta am si facut
Am mai multe rochite si fustite
Blugi? Am vreo 12 (albi si negri, nu port albastru). Pantofi? Grea intrebare.Cine i-a numarat? Dar normal ar fi sa ai cativa in alb sau negru, merge la orice combinatie.
Inca ceva:nu e o cifra standard in care sa te incadrezi (cate perechi de blugi, câte sandale, cate mai stiu eu ce), tine si de buget si de modestie. Chiar daca ai doua-trei perechi de fiecare, ajunge, important e sa fie curate si ingrijite lucrurile. Sa nu trecem la...snobism.
Pff... ca veni vorba de blugi. habar nu am cat e normal. eu am vreo 10 perechi de blugi lungi, nu scurti ( gri, negru, albatru, mov, ) si de papuci. tenisi vreo 3 perechi, sandale 2 perechi, balerini vreo 4 perechi, adidasi 2, cu toc vreo 6-7, cizmulite scurte d toamna vreo 2, tenisi de iarna 2, cizme de iarna 3, . aa si slapi d astia de plaja vreo 4-5 perechi. nu stiu care e cota normalului, dar eu cunosc o femeie Sophia din USA care are o boala cu papucii are peste 300 d papuci.