| FlorinVictor20 a întrebat:

Salut! Aseara m-am certat cu iubita mea,motivul fiind ca nu am iesit si noi in club, ca o tin numai in casa si ca toata ziua stam si ne uitam la televizor.
Nu am fost de acord ce ea pentru ca, desi am iesit destul de rar la club, toata ziua in cursul saptamanii suntem prin oras, ba mancam, ba mergem la anumite terase.
Ea este o fire destul de suparacioasa si nu stiu cum sa o impac, cum va distrati voi?
Plus ca nici nu putem iesi chiar in fiecare zi pentru ca eu muncesc iar ea merge la facultate.
Un sfat va rog?

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa gasiti in compromis pentru amandoi.Argumenteaza-i ca e nedrept sa spuna asa, ca si cum nu iesiti deloc, pentru ca ea nu ia in calcul terasele si celelalte.Probabil tu platesti pentru amandoi, asa ca daca ar trebui sa plateasca si ea, va privi lucrurile dintr-o perspectiva mai matura?

| Num?numescBrBr a răspuns:

O relație implică două persoane cu opinii și preferințe diferite. Este normal să aveți diferențe de opinie și să nu fiți întotdeauna de acord cu ceea ce vă doriți să faceți împreună.

| FlorinVictor20 explică (pentru dullcat):

Asa este, ca eu platesc, dar nu ma deranjeaza asta, m-a deranjat ca zice ca nu iesim nicaieri, iar eu fac posibilul sa o multumesc, chiar daca nu sunt firea aceea sa se distreze maxim

| FlorinVictor20 explică (pentru Num?numescBrBr):

Asa este, dar ma enerveaza ca sta suparata si nu cauta sa aplanam conflictul, sa vorbim fara sa ne enervam si sa gasim o solutie, fara a ne certa, sa fim amandoi de acord

| Violleta2022 a răspuns:

Discutati si face-ti planuri, ca-n felul asta nu aveti de ce sa va suparati nici unul.
Nu stiu cati ani are prietena ta dar ori este total imatura, ori este una care moare dupa viata de club si fite adolescentine.

| FlorinVictor20 explică (pentru Violleta2022):

Are 20 de ani iar eu 24. Toata ziua o aud ca vrea sa se distreze,acum sta si foarte mult in casa daca nu merge la facultate. Incerc sa ies in diferite locuri :cafenele, piscina, plimbare prin parc, la restaurante si diferite chestii, dar ea tot imi spune ca stam numai in casa si ca nu putem merge la un club

| dullcat a răspuns (pentru FlorinVictor20):

Atunci e problema ei. Exista oricum un numar limitat de posibilitati in ce priveste distractia in oras, iar ea pare ca s-a plictisit de toate. Faptul ca tot ea se supara si nu apreciaza, nu face situatia mai buna.Adica asa se comporta cineva imatur, nu apreciaza si crede ca i se cuvin multe fara niciun efort. laughing Nu cantareste lucrurile sa vada cine face mai mult la un capitol, cine la altul etc.

| ArthuriLung a răspuns:

Cel mai probabil nu sunteti compatibili. Ea e genul căreia îi place să trăiască clipa, tu ești genul mai așezat căruia îi place să cântărească opțiunile.
Ar trebui să te cam aștepți la o despărțire, în mod sigur va veni propunerea din partea ei. Te consideră previzibil, dă semne că s-a plictisit de tine și caută argumente prin care să ajungă la asta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru FlorinVictor20):

In cazul asta nu vedeti ca voi doi nu sunteti compatibili?
Nu vezi ca ea nu este fericita cu tine?
Nu vezi ca o plictisesti si ea vrae distarctie cu alti barbati?
De ce crezi ca se duce in club?
Ca sa agate alti barbati, ca de dansat poate sa o faca si la ea acasa, singura.

| darrio2007 a răspuns:

Daaaa! In club.
Raiul studentilor cu banii parintilor. Si cu restante la examene.

| just4ubr2015 a răspuns:

Vrea si ea in club sa caute un alt partener. din ce observ sa cam plictisit de relatie si vrea ceva proaspat in club se duc doar fetele la agatat de vreun sugar daddy...