Asa sunt fetele, mai misterioase Stai linistit si nu te mai ingrijora din toate prostiile, sunt sigura ca data viitoare iti va da pupicul. Nu o grabi, poate ea vrea sa o ia mai usor, sa vada daca poate avea incredere in tine si daca gresesti acest test, ea se va supara
Ori s-a simtit ea sti tu poate a avut o problema cu respiratia bucala ceva a fost dar nu trebuie sa fie ceva grav sau sa te puna pe gindit de ce nu tea pupacit...multa bafta
Putea sa o vada cineva, i-a fost rusine, sau poate avea ea ceva personal de care nu vroia ca tu sa afli.
Asa suntem noi fetele, trebuie sa fim sigure pe noi in acel moment si poate ea nu a fost. Funda?
Pai sa-ti zic eu ceva: la o fata ii place sa vada ce simti tu pentru ea, de exemplu daca iti pasa si te superi sau devi gelos dar la tine nu e cazul. Pai eu cred ca a vrut sa vada cum reactionezi si cum s-ar spune sa-ti faca ''un mic joc'' de-al ei. Nu te supara poate nu se simtea bine sau a vrut sa iti lase o surpriza pe data viitoare sper sa-ti fie de folos.