Du-te daca vrei dar mai cheama o prietena cu tine. Daca va fi si ea ii va fi rusine sa te intrebe. Eventual nu-i zice ca presupun ca nu va fi de acord.
Daca vrei mergi, daca nu, nu.
Trebuie sa-i zici ceea ce simti, nu te lasa influientata de imprejurari.
Si ce daca va vede cineva impreuna?
Fii sigura ca o sa te intrebe, sau o sa incerce sa te sarute.
Buna! Eu sunt baiat dar totusi am zis sa raspunzi ca sa ai si o opinie din aceasta,oarecum neutra...
Inteleg cum gandesti,de acord, nu vrei sa fi vazuta cu el ca sa nu se provoace confuzii dar asta nu inseamna ca nu ai voie sa te distrezi. Daca te vede cineva cu el atunci le explici frumos ce si cum si daca nu vor sa creada atunci sunt niste _____ barfitoare ce nu isi pot vedea de treaba lor. De ce ti-ar pasa ce cred ceilalti? Mie nu imi pasa... doar parerea mea conteaza atunci cand iau o decizie legata strict de mine.
Ii place de tine dar tu nu simti nimic, okay...
Eu zic sa te duci, va distrati ca intre prieteni nu ca intre iubiti. In plus este cald si piscina este o varianta buna de a te distra. Daca baiatul te intreaba din nou atunci ii explici din nou frumos ce si cum... daca se da la tine atunci ii dai o palma ca sa-si dea seama unde ii este locul, atat.
Daca te vede vreo colega/cunostiinta cu el si daca se raspandesc zvonuri atunci le explici cum sta treaba. Daca nu vor sa creada atunci asta este treaba lor, parereile lor nu ar trebui sa te opreasca din a te bucura de propria vara!
Sunt de parere ca va puteti distra doar ca niste prieteni si sa va simtiti minunat in acelasi timp deci zic sa te duci...Este doar parerea mea.
Succes!
Eu as zice sa te duci, depinde de cit timp il cunosti daca stii ca este de incredere eu as zice sai dai macar o sansa ca asta s-ar putea sa duca undeva