Buna!
Pai. daca eu as primi un mesaj de la o fata iar acea fata este :
-colega de clasa : bineinteles ca raspund. Sunt oricand dispus sa imi ajut colegii sau sa vorbesc cu ei. + ca as fi un nesimtit daca nu as face-o. Poate. am uitat cand dam un test, ii intreb pe ei si procedeaza cum trebuie, adica nici ei nu imi raspund deoarece nici eu nu i-am ajutat cand au avut nevoie de mine.
-prietena buna. Si aici as raspunde. de ce nu? Tin mult la prietenii si nu as putea sa renunt la una foarte usor. Eu prefer oameni care nu imi sunt doar prieteni care imi sunt si ca o familie. In sensul ca... ma ajuta, ma inveselesc in momente grele, pot vorbi orice / oricand despre ei etc. Iar cum o persoana de genul asta, greu se mai gaseste in ziua de azi, iti dai seama ca nu pot sa fac lucruri care sa-o supere. Cum ar fi sa nu ii raspund la mesaje.
-fata de care-mi place. Hm. nu prea are cum sa imi placa de cineva (adica sa am sentimente), daca nu am vorbit niciodata cu ea. Dar hai sa zicem ca vorbim de cateva luni si imi place de o fata. Bineinteles ca i-as raspunde. Adica as face mai tot ce imi sta in puteri ca de la,, prieteni" sa ajungem la,, cuplu". Deci nu as avea niciun motiv sa nu-i raspund. Si nu am cu ce sa ma laud sau cu ce sa par eu mare barosan cu chestia asta. Eu de felul meu sunt mai vorbaret (mai ales pe Facebook). Imi place sa scriu mesaje mai lungi (cum ar fi asta) si sunt sincer si deschis la orice subiect. Deci as fi oricand dispus sa vorbesc cu cineva. Mai ales cu fata de care-mi place.
Pai eu unul daca as vorbi cu o fata. Gen. ma baga ea in seama si incepem sa vorbim. Prima data as vrea sa ne cunoastem, sa spunem cat mai multe lucruri despre noi. Eu nu prea ma picep sa-mi fac o auto-caracterizare, asa ca as prefera ca ea sa-mi puna intrebari si sa-i zic cam ce o intereseaza cel mai mult despre mine sau despre viata mea. Dar si daca ma intreaba din prima,, ai prietena?" Si asa. direct si cu mult tupeu. oho. pa pa! mi-a parut bine. As prefera un mesaj de genul, ca si cum sa se vada acea teama de a pune intrebarea.,, Uite... scuze daca te supara intrebarea sau ca par prea directa sau nu stiu ce, intreb doar de curiozitate, ai prietena? " Sincer prefer asa, decat, din prima si nici nu vorbim despre relatii.,, Ai prietena?" -_-
Pai. daca as place o fata in secret, poate ca as asunde acest lucrur pana la momentul potrivit + sa o cunosc cat mai bine si sa ma asigur ca o relatie cu ea va fi una buna. As ascunde-o, insa nu as vrea sa fiu badaran sau cum ai zis tu,, bad boy" cu ea, pentru ca asa se duce totul! Azi fac o greseala, maine alta greseala, ma comport urat cu ea si incet incet se departeaza de mine. Ceea ce nu mi-ar placea si as regreta. So. nu am chiar niciun motiv sa ma comport urat cu ea sau sa o resping.
Mai vreau sa zic o chestie. Daca as avea iubita si ea mi-ar cere sa nu raspund la mesajele altor fete, bineinteles ca i-as face pe plac fara nicio problema. Iar singura rugaminte care pot sa o am de la ea cu privire la acest lucru, ar fi ca si ea sa faca la fel. Oricum, daca ea mi-ar cere asta si o fata cu care nu am mai vorbit, imi trimite mesaj, atunci da, sunt nevoit sa o las cu seen. Am promis? Am promis...
DAAAR! Sa zicem ca eu ma cunosc cu o fata de 2-3 ani. Si imi este prietena foarte buna. Na. si uite ca imi fac iubita. Iar dupa ceva timp iubita mea imi cere sa nu mai vorbesc cu fata aia, sa ii dau block si alte chestii. Sincer nu as putea sa-i indeplinesc acea dorinta. Adica frate. suntem doar prieteni, prieteni vechi, atat... Nu as fi de acord ca ea sa ma puna sa renunt la prietenii mei (chiar daca-s si fete), cum nici eu nu as putea sa-i cer asta. Oricum, hai sa zicem ca imi fac iubita, ea ma pune sa ma despart de toate prietenele mele, poate ma mai despart si de prieteni si uite asa, ea ramane singura persoana din viata mea. Daca peste ceva timp eu si cu ea ne despartim, eu dupa aia ce fac? Raman singur? Si asa daca incerc sa-mi contactez unul dintre prieteni, bineinteles ca o sa fiu respins si ca este supart(a) pe mine din cauza ca (l-)am parasit(-o). Nici mie nu mi-ar conveni daca as avea o prietena de o groaza de timp, isi face iubit si dupa ma trezesc cu block pe toate alea si nu mai aud nimic ea. M-ar durea foarte mult. Te sfatuiesc ca si tu sa faci la fel.
Alte intrebari? ) Apropo, cati ani imi dai? Nu am scris anii pentru ca vreau sa te las sa-i ghicesti.