| vasilemicutz a întrebat:

Astazi a fost 8 martie, si am luat 5 lalele, sa dau la fetele pe care le apreciez din clasa. Fiind foarte timid si speriat, la 3 le-am dat mai pe ascuns, sa nu se supere celelalte. Acum vine partea ciudata, la iesirea din scoala:
celelalte 2 fete mergeau foarte des doar ele doua, fara altcineva, dar azi a fost o exceptie, au mai mers cu 2 fete, deci in total 4. Eu doream sa ii dau fetei de care sunt destul de indragostit si colegei ei, ceea ce am si incercat sa fac, mai pe ascuns, dar au vazut si celelalte 2 fete si m-am simtit foarte prost ca nu le-am dat si lor, fiindca oarecum ma inteleg bine si cu ele. Cum as putea proceda? Sa le duc maine (9 martie) flori si celor 2 fete care erau de fata? Parca nu mai are farmec, sunt si foarte timid si mi-e rusine. Voi ce ziceti?
Sunt in clasa a 11-a. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MihneaAndrei2007 a răspuns:

Daca o sa le dai de 9 martie flori doar la 2 fete, celelalte se vor supara, pentru ca nu stiu ca nu au primit 2 fete flori, cel mai bine ar fi sa le dai la toate cate o floare... oricum nu esti asa de timid, eu nici nu pot sa aduc flori la scoala! happy