| Edward2004 a întrebat:

Salut! Astăzi a fost o zi plina de ghinioane... Azi noapte nu am putut dormi deloc și de doua săptămâni încoace ma cert cu "prietenii" pe seamă iubitei mele. Spun ca o calca in picioare, ca e urâtă cu spume, ca imi consumă motorina și ca mă chelește de bani si toate fazele astea au ajuns la un nivel exagerat încât imi scriu asta pe platformele de socializare si nu pot înțelege de ce... Le-am zis sa se oprească, am încercat sa pun piciorul in prag, dar ei nu vor să înțeleagă si continuă de doua săptămâni încoace. Astăzi am fost destul de aprins după acea discuție si am fost destul de serios in conversatia cu iubita mea, in momentul in care nu trebuia (eu rămânând aprins de la discuția cu țăranii aia). I-am explicat care este faza din cauză căreia am fost asa serios, ca incerc si tot încerc sa-i potolesc, dar nu vor sa asculte, iar in final eu am picat vinovat, ea dorind sa luăm o pauza de la relație sau chiar sa ne despărțim, insa acum pare mai ok. Cum as putea sa revin la cum eram înainte? Eu doar am vrut sa ii spun ce am pe suflet si ca ii iau apărarea si ca o iubesc. Astăzi a luat decizia de a nu se mai urca in mașina mea, daca ii cumpăr o cafeluță, un suc sau ceva dulce a zis ca se termină. Ce as putea face sa ajung la cum eram înainte?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Astia de-i numesti tu prieteni NU-TI sunt prieteni si nu pot sa inteleg ce mai ai de discutat cu asemena jigodii.
Blocheaza-i, evita-i, ocoleste-i si rupe orice realtie cu ei si ai rezolvat problema, ca nu mai au cui sa bage minciuni si cuvinte urate.

Nu stiu cati ani anisori ai, dar pari un copil care are nevoei sa fie dus de mana si sa i se spuna ce sa faca, fiindca nu are incredree in el.
In acest caz iti dau un singur sfat: leapa-da-te de acesti prieteni ca sunt gunoaie cu totii si fa-ti viata alaturi deprietena ta, asa cum iti place.

| iulia0514 a răspuns:

Foarte simplu renunță la asa ziși tai prieteni și atunci o sa ai liniște!