| dnk10 a întrebat:

Astazi am avut o prima intalnire cu o fata... desi era clar ca ne placem unul pe celalalt, mi s-a parut ca amandoi am fost extrem de rusinosi unul cu altul happy. Adica, ea m-a vazut la scoala, m-a placut si ne-am intalnit prin intermediul unor prieteni comuni. Astazi, tot prin intermediul acelorasi prieteni, am fost cu totii (inclusiv eu si ea) la o plimbare cu masina in natura... deci erau momente cand pur si simplu ne uitam unul la celalalt si nu spuneam nimic happy. La final nu a putut fi vorba de un sarut, decat de un pupic "formal" pe obraz cand a iesit din masina si a ramas ca "ne mai vedem" (cuvintele ei).
... ce impresie credeti ca si-a facut? sa ii trimit vreun mesaj in care sa ma scuz, sau in care sa ii spun ceva?
mersi.

p.s.
de obicei nu mi se intampla "sa ma blochez" in astfel de situatii...

Răspuns Câştigător
| EkaBuBu a răspuns:

Off! Iubire smug cat de tandru happy :3 Deci trimite-i mesaje si sun-o numai daca o placi si vrei sa ii dai de inteles ca o placihappy daca nu vrei sa ii dai de inteles atunci nu-i trmite multehappydar e dragut din partea tahappySarutul formal adica pe obraz la femei are intodeauna o semnificatie deci in concluzie si ea te placehappyEu spun sa incepeti cu mesajele usor, dar e mai bine daca vrei sa fiti impreuna sa ii spui "face to face" fetelor le place astahappytongue nu iteractionati mult prin mesaje astfel veti avea o raletie numai prin mesaje si in fata nu ve-ti mai putea vorbi unul cu celalalttongue Baftahappy
Funda pleasehappy:*

4 răspunsuri:
| advzxcxzxc a răspuns:

Simplu si scurt Spune-i adevarul ce simti cu adevarat si o sa fie Ok mult norocwinking eu ma descurc bine la fetewinking

| greyhound a răspuns:

Fii si tu atent la ce ii place, ce pasiuni are si data viitoare ai putea purta o conversatie cu ea pe una din aceste teme. Nu e cazul sa-ti ceri scuze (se mai intampla)
Cat despre ea, cred ca are aceleasi probleme ca si tine (ii pare rau ca i-a fost rusine sa zica ceva); chiar s-ar putea sa fie in momentul asta pe TPU sa caute solutii

| CosminC86 a răspuns:

Ciau! Ce impresie crezi ca si-a facut fata dupa tine? Eu stiam ca fata trebuie sa fie timida, nu baiatul. Probabil acum crede ca esti cam prostanac.
In concluzie, sun-o si invit-o din nou in oras, vorbeste frumos, cumpara un buchet de flori si la sfarsit n-o lasi sa plece fara un sarut.

| SabrinaSabby2001 a răspuns:

Daca de obicei nu ti se intampla asa ceva inseamna ca fata e speciala. Asa este la prima intalnire. Fata respectiva te merita si tu pe ea. Nu poti sa o iei asa repede cu un pupic pe gurita mai bine la prima intalnire pe obraz. Totusi ne mai vedem spune uneori: abia astept sa te revad. Succes cu fata. Pastreaz-o!