Off! Iubire cat de tandru :3 Deci trimite-i mesaje si sun-o numai daca o placi si vrei sa ii dai de inteles ca o placi daca nu vrei sa ii dai de inteles atunci nu-i trmite multedar e dragut din partea taSarutul formal adica pe obraz la femei are intodeauna o semnificatie deci in concluzie si ea te placeEu spun sa incepeti cu mesajele usor, dar e mai bine daca vrei sa fiti impreuna sa ii spui "face to face" fetelor le place asta nu iteractionati mult prin mesaje astfel veti avea o raletie numai prin mesaje si in fata nu ve-ti mai putea vorbi unul cu celalalt Bafta
Funda please:*
Simplu si scurt Spune-i adevarul ce simti cu adevarat si o sa fie Ok mult noroc eu ma descurc bine la fete
Fii si tu atent la ce ii place, ce pasiuni are si data viitoare ai putea purta o conversatie cu ea pe una din aceste teme. Nu e cazul sa-ti ceri scuze (se mai intampla)
Cat despre ea, cred ca are aceleasi probleme ca si tine (ii pare rau ca i-a fost rusine sa zica ceva); chiar s-ar putea sa fie in momentul asta pe TPU sa caute solutii
Ciau! Ce impresie crezi ca si-a facut fata dupa tine? Eu stiam ca fata trebuie sa fie timida, nu baiatul. Probabil acum crede ca esti cam prostanac.
In concluzie, sun-o si invit-o din nou in oras, vorbeste frumos, cumpara un buchet de flori si la sfarsit n-o lasi sa plece fara un sarut.
Daca de obicei nu ti se intampla asa ceva inseamna ca fata e speciala. Asa este la prima intalnire. Fata respectiva te merita si tu pe ea. Nu poti sa o iei asa repede cu un pupic pe gurita mai bine la prima intalnire pe obraz. Totusi ne mai vedem spune uneori: abia astept sa te revad. Succes cu fata. Pastreaz-o!
Andrei67y5 întreabă: