Dupa cum vad esti un baiat care sta in banca lui.Te sfatuiesc sa iesi din ea, sa te mai dai si tu mare si tare pentru ca el de asta se ia de tine. Si inca ceva daca chiar nu vrei sai implici pe parinti [ te sfatuiesc sai anunti ] dai si tu in el dar mai antreneazate si tu acasa cu exerciti de aparare, cauta pe net schieme de auto-aparare fai ceva nu sta asa. Chiar nu e bine sa nu-i anunti pe parinti.Ei bine sper ca ti-am fost de ajutor.
Ce sa caut la directoare? Sa merg degeaba mai bine ma lipsesc si oricum daca e sa dau in el mai rau imi fac ca de acolo nu mai plec fara sa imi iau o bataie zdravana si eu sunt un fricos nu o sa am curaju asta sa ripostez da si maine imi cere 10 lei asa ca e el smecher nu ii dau nimic ii zic in fata da ce mi-ai dat tu cumva ceva de trebuie sa iti dau eu asa pe gratis? si pun pariu 100% ca da in mine.
Gata s-a rezolvat treaba l-am prins cu niste baieti care avea boala pe el si l-am cotonogit bine cel putin 2 saptamani de spitalizare are nevoie
In primul rand "Salut!"Se pare ca tu ai o problema care este des intalnita in scolile din Romania, adica violenta.Acuma,faza e ca nu o sa prea poti sa rezolvi pe cale amiabila si pe genul de oamnei,daca se pot numi asa,nu-i intereseaza nici scaderea notei la purtare sau alte atitudini care sunt luate de conducerea liceului respective.
Daca ai tolera putin violenta,sa va adunati mai multi,dupa fortele lui,sa-i trageti una buna pana se satura de bataie,majoritatea persoanelor ca el sunt la genul:tari in gura, ia o palma, plange.numai vorbele-s de ei.
Alta rezolvare ar fi sa-l dai "pe mana" politiei care nu cred ca o sa se intereseze asa tare ca doar,nah, STATUL ROMAN.
Daca te-ai pune in locul lui, prima varianta ar fi mai buna.
Bft!
Pai cum te pot ajuta? du-te ma si u il spui la director eu asa am facut cand se lua unu de mine sau vb cu el dc nu te lasa inpace poate ca iai facut cv k?
Deci...frate asa mi se intampla sh mie anul trecut. Da'l draq pur sh simplu incearca sa te prefaci ca nu-l vezi sh daca fuge dupa tine sh incearca sa iti dea o palma fugi pur sh simplu...doara ce pnm poate satsi faca