| Pho3nix a întrebat:

Astazi au mai fost 2 cutremure. Unul in Japonia de 6, 6 grade si celalalt in Indonezia de 7 grade.
Prima data a inceput in Haiti, apoi Chile si acum Japonia si Indonezia. Cutremure dupa cutremure. Ce urmeaza?

Cum comentati? tongue.

Sa aveti o duminica frumoasa!tongue

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

In Japonia sunt foarte multe cutremure, de aceea blocurile au o structura speciala, fiind asezate pe niste sine metalicewinking. Japonia este situata in "cercul de foc", cutremurele de o intensitate mare acolo sunt normale.In Indonezia insa straight face. am ramas muta.Ma sperie sincera sa fiu.Ma intreb daca nu urmeaza si Romania, ca de la cutremurul din '77 au trecut peste 30 de ani sad.

4 răspunsuri:
| Pisiii :x a răspuns:

In 1940 a fost un cutremur in Romania de 7-7. 5 grade.In 1977 altul.Au trecut 37 de ani.Acuma in 2010 s-au implinit 34 de ani.Acus o sa mai urmeze un cutremur de asta mare si in Romania laughing Creca e din 30-40 ani cutremure urate in Romania. Urat straight face
La fel cum a zis SoL in Japonia sunt 2-3 cutremure pe zi de aceea blocurile si cladirile au o structura speciala cu sine, si in caz de cutremur mare blocurile sa pastreaza nedaramate smug
Cat despre Chile... el este langa Pacific si e destul de periculos.In chile a mai fost un cutremur de 9. 5 grade in anul 1965 parcathinking

big grin

| paa a răspuns:

Am citit in ziar ca un cutremur mare e o data la 33 de ani:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine sincer ma sperie atâtea cutremure. Au devenit ceva normal adică nu e zi sa nu auzi ca a mai fost un cutremur pe nu știu unde și cutremure cu o intensitate destul de mare. Dumnezeu sa ne ferească de asa ceva.

| 88888 a răspuns:

Pei lumea asta s-a schimbat total, in urma cutremurului din chile axul pamantului sa desplazat 8 cm, deci daca o tine asa pana in 2012 murim inainte de sfarsitul lumii care se supune ca eva fi in decembrie 2012 ...asa cum a zis si Nostradamus : ''pamantul va fi distrus de om si omul de pamant''. Dar asta e...om trai si vom vedea!