| EpicTroll a întrebat:

Astazi cand am fost la scoala intr-o pauza s-a petrecut totul. Mie imi place foarte mult de o fata de pe a clasa a 8 a, mentionez ca sunt pe a 6 a si in acea pauza baietii din clasa ei i-au luat papucul si eu m-am dus sa il iau si baiatul acela nu era cu mult mai inalt decat mine(eu am 1, 71 ), i-am zis sa imi dea papucul si m-a lovit cu el peste fata. Eu am incercat sa ii dau un punm in gura si s-a ferit si m-a aruncat pe jos, m-am ridicat si eram pe cale sa il bat dar imi bagase degetul in ochi si m-a prins de gat pe la spate si am cazut si m-am cam lovit cu capul de beton. M-am ridicat repede si am fugit. Acum ce pot face? Am fost prost ca am ajutat-o pe fata? Si cu ala ce pot face? Sincer de fata tot imi place cum m-as recastiga in ochii ei?
Ofer funda

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate este bine sa te uiti la fetite de varsta ta, totusi tu esti un copilas pe langa o fata de clasa a 8-a. Iti spun asta acum, ca sa nu fii dezamagit cand te va respinge.
Comporta-te normal si totul o s afie bine si nu te mai pune cu baietii mai mari, ca nu le poti face fata si te faci de ras si in fata fetelor.
Nu uita, la 12 ani, nu poti sa tanjesti dupa fete de 14 ani!

| R0R0 a răspuns:

Nu trebuia sa fugi si sa te bagi tu in seama.

| chioscuta a răspuns:

Daca poti bate-l pe baiatul ala, eventual in fata fetei.