| Spidi a întrebat:

Astazi, eu si prietenul mau am iplinit 1 an impreuna! Din pacate, din cauza ca eu am 14 ani, parintii nu ma lasa sa am un prieten, mai ales ca el are 17 ani. Tata il cunoaste pe prietenul meu inca de cind era micut, se inteleg foarte bine dar cind vine vorba de mine si el, nu e de acordcrying. Mereu imi spune ca el e mare, ca nu trebuie sa am incredere in el, ca peste un timp va ride de mine sau ma va parasi si eu voi suferi foarte mult.Chiar daca in tot acest timp parintii au incercat toate posibilitatile de a ma face sa inchei aceasta relatie, nu au reusit.Il iubesc foarte mult si mi-a dovedit ca e reciproc!:X
si, cum va spuneam... a trecut un an, dar din cauza parintilor tot nu pot fi fericita alaturi de prietenul meucrying El imi sp mereu ca ma iubeste, ca lui nu-i pasa ce spun parintii si ca mereu va lupta pentru mine :X
In fine, am nevoie de ajutorul vostru. Ce as putea face ca macar cit de putin aceasta zi sa fie mai deosebita pentru noi? Cum sa fac ca macar azi, chiar daca nu ma va vedea, prietenul meu sa nu stea suparatsad,(de mine nu mai conteaza, eu oricum nu pot sa zimbesc decit daca el e linga mine)
Va roog ajutati-ma!
(Mai multe informatii? Intrebati-ma.Eu raspund!)

Răspuns Câştigător
| dixi9516 a răspuns:

Ar fi bine sa va puteti intalni numai voi 2 si sa stati singuri. Daca el nu poate veni sa te vada atunci macar suna-l si vb ca el fara ca parintii tai sa stie.Si daca chiar te iubeste poate veni sa caute un ptretext sa vb ca tatal tau si in falul asta poate macar sa te vada.Si poate chiar ceva mai mult

4 răspunsuri:
| Mihaela111 a răspuns:

Cred ca o idee buna este sa stati cateva ore impreuna doar voi doi...intr-un parc de exemplu.

| Deea4u_2595 a răspuns:

Iesiti undeva aman2, distrati`va, si inkeraka sa uiti de faptul ca parintii nu il accepta. GAndestee`te ca te iubeste si ca sunteti impreuna.
Bye. si succeskiss

| XMaDiKaX a răspuns:

E viata ta si trebuie sa o traiesti asa cum simti.Parintilor trebuie sa le spui ca esti deja mare si ai dreptul al dragoste, iar in viata nu e posibil fara sa suferi.Esti ft tanara si sunt sigura ca vor mai fi ceva baieti in viata ta,dar daca el e sufletul tau, lupta pentru el, arata-le parintilor ca el are grija de tine si ca te iubeste extrem de mult.Sunt parinti si isi fac griji pentru tine.iti recomand sa nu te certi cu ei si sa le spui ca ii iubesti nespus de mult si ca ai dreptul sa iti traiesti viata. Puteti sa iesiti in parc,la un restaurant, la un lac ceva.Incercati sa va distrati, sa pretuiesti fiecare clipa alaturi de el. Sper ca te-am ajutat!

| Spidi explică:

Id meu lena_serovet28